Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mennyire vagytok tisztában azzal, hogy a férfiak zöme imádja a talpaitok illatát, ízvilágát?
Figyelt kérdés
Kort is Puncisok! 🙃2020. máj. 14. 19:23
3/18 A kérdező kommentje:
Szeretik. 🙃
2020. máj. 14. 19:28
5/18 anonim válasza:
hát igen "puncisok", ez a kisfiú az aki nem jut puncihoz, de még lábakhoz sem, pedig a penetráns lábszagra áll fel csak neki, keményen 8cm és az 50 kilója gerjed rátok
micsoda lovag
6/18 A kérdező kommentje:
Vigyázz a nyelvedre, kérlek!
2020. máj. 14. 19:31
7/18 anonim válasza:
Úgy tűnik a férfiak kisebb részéhez tartozok, meg rajtam kívül a férfiak 95-99%-a is. A nők illatát szeretjük, de nem a talpakét. Te ettől még lehetsz lábfetisiszta - lelked rajta, a te dolgod - de ehhez nem kell burkolt, önellentmondást tartalmazó provokatív kérdést kiírnod.
8/18 anonim válasza:
Ne általánosíts, van aki szereti, van aki nem, mondjuk ez a "puncisok" kitétel nem valami férfias. Értem én hogy vírus van meg már szagolgatnál de valami olyasmi hogy tisztelet …?
9/18 anonim válasza:
Ez abban az esetben lenne igaz, ha a férfiak zöme lábfétises lenne. De nem így van. Engem semennyire nem vonzanak a talpak. Ennek van is egy nagyon egyszerű oka. Egyrészt, hogy tavasszal és nyáron sokszor zokni nélkül vagyok, és van, hogy tiszta kosz a talpam. Másrészt, tökmindegy, hogy éppen milyen évszak van, mennyire van meleg, hideg állandóan izzad az egész lábfejem, aminek van is szaga bőszen. Szóval engem ezért se vonz.
10/18 anonim válasza:
Nem tudom de én valahogy nem örülnék neki ha egy pasi a talpam tartaná a legizgatóbb testrészemnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!