Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön, ha a talpaitokat nyalják az ágyban?
#1 Akkor ti nők legalább ugyanakkora bajban lennétek, mint azok, akiket elvitetnél egy lakatlan szigetre. :))
Ugyanis a legtöbb férfiban benne van a női lábak iránti vonzódás. Csak valaki ennek kevésbé mer hangot adni és van, aki leírja az ezzel kapcsolatos érzéseit.
Persze a lábfétisnek is vannak fokozatai. Van, akinek mindegy az a láb milyen, csak nyalhassa, szaglászhassa. Ez valóban beteg kategória. De szerencsére azért a férfiak többsége ebben a dologban is igényes, és visszafogott. Személy szerint én megnézem az igényes, csinos nőkhöz tartozó lábakat, de úgy, hogy ne legyek tolakodó.
Szerintem ez a lábfétises dolog azért ennyire elterjedt , mert a nőnek ez a testrésze az, amit egy férfi ritkán láthat. Talán május közepétől, szeptember közepéig utána takarva marad. Ugyanakkor, hogy a férfiak ennyire érdeklődnek a női lábak iránt, nektek is köszönhető. Mikor az időjárás megengedi és a zárt cipőiteket, szandálra, papucsra cserélitek, azzal egyidőben a lábaitokat is körömlakkal, bokalánccal, esetleg lábujjgyűrűvel vonzóbbá próbáljátok tenni, ami (ahogy korábban írtam) a legtöbb férfinak vonzza a tekintetét.
Nem fétis nálam, de van benn valami izgató. Csikis és szerintem nagyon intim dolog... amikor hanyatt fekszem, a lábaimmal a párom nyakában szexelünk meg szokta puszilni, nyalogatni talpam, ujjaim, bokám... érzékeny és nagyon kellemes. Plusz valahogy szeretet is benne van, hogy én annyira szeretlek, hogy még a lábad is megpuszilom...
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!