Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ pasik! Van, akinek bejön az 'anyutest'? Nem taszító?
Eléggé megviselte a testem terhesség meg a szoptatás, de elgondolkodtam, hogy már nyitott lennék valamire, de félek, hogy nem kellenék így senkinek. A hasam meg a mellem eléggé kirepedt.
Üzeneteket nem kérek, köszi.
Ha szép arcod van és nem vagy vészesen kövér akkor simán bevállalnám veled a kapcsolatot, ha úgy hozná a sors.
30-as férfi vagyok.
Valami hasonlót tudsz mutatni a google segitségével?
Mert akkor privátban se zaklatnak és könnyebb válaszolni a kérdésre :)
Adott esetben bejön.
Nekem bejön a poci és lógósabb mell is, de nem csak ezek számítanak.
Nem kizáró ok.
Kb mint itt a 2. Képen a teste, talán picit slankabb.
Súlyzós edzéseket csinálj, az feszesít és formásít;) a bőröd majd alkalmazkodik a változáshoz ne aggódj. Hidratálj az nagyon fontos.
Esetleg ajánlom most a karantén idejére az Intenset programot. Otthon lehet csinálni egyszerű gyakorlatok és ingyenes több hónapnyi anyag. Facebook csoport is van ahol támogató a közösség, motiválják egymást:)
Nem értem miért lettem lepontozva, segíteni szerettem volna a kérdezőnek, mivel ő maga írta hogy pár kilót fogyna.... Én nem mondtam hogy dagadt, csak ha akar fogyni akkor gondoltam adok tippet..
Kérdező: nekem is van hormonproblémám és inzulin meg pajzsmirigy:D szóval tudom miről beszélsz, baromi nehéz 1-1 kilót is lefaragni. Én azt vettem észre hogy a diéta önmagában nekem kevés, kell az edzés. Viszont akkor nagyon beindultak a dolgok. Egyébként étrendre is oda kell figyelni, sokan azt hiszik jól esznek de nagyon nem.. gyors és lassú felszívódású ch ra kell figyelni nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!