Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ pasik! Van, akinek bejön az 'anyutest'? Nem taszító?
Eléggé megviselte a testem terhesség meg a szoptatás, de elgondolkodtam, hogy már nyitott lennék valamire, de félek, hogy nem kellenék így senkinek. A hasam meg a mellem eléggé kirepedt.
Üzeneteket nem kérek, köszi.
A belinkelt képen (pár kivételtől eltekintve) teljesen normális, átlagos nők vannak. Igen, így néz ki egy átlagos 30-as. S igen, sok férfinek tetszik, úgyhogy fel a fejjel :) Hidd el lesz akinek tetszeni fog és elfogad úgy ahogy vagy!
Ha sportolni szeretnél az jó dolog, amúgy is egészséges :)
Önbizalom, mosoly, sugározd a jókedvet és hogy nyitott vagy - a többi jön magától. Aki megismer az úgy fogad el ahogy vagy. A férfiak többsége nem topmodelleket keres.
Ha slankabb vagy, és nem ilyen a fejed, akkor ki lehetne a gond? 🤔
Szerintem semmi... 👌
33/F
Én összejárok egy anyukával, aki szült és kicsit megviselte a szülés, bár azóta fogyott sokat, szóval a bőre is kicsit megereszkedett. De ez semmit nem von le az élvezetből, mert a szex vele meg valami hihetetlen jó. Nekem bejön ez az alkat (is). Van benne valami izgató, természetes szexualitás.
Persze ne hagyja el magát, de annyi nem gond.
ne legyél letörve. Hajrá! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!