Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szexpartneretek volt eddig? Kort és nemet ha kérhetnék, írjatok.
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 21:16
13/32 anonim válasza:
19 éves koromig 0, 20 éves koromig 2, 21-23 éves korom között volt egy barátnőm, utána... legyőztem a félelmeim, gátlásaim, s megértettem pár a legalapabb dolgokat a nők gondolkodásából szóval nem írnék számot hogy most mennyi van 😂 (főleg hogy már rég nem számolom, mert nincs értelme)
15/32 anonim válasza:
Egy, jelenleg is vele vagyok komoly párkapcsolatban.
Szerintem ha mindkét fél helykén kezeli a dolgot (nem verik át a másikat és hasonlók), akkor nem látok vele problémát. Ahogy a #3-mas is írja, lehet van egy vágya, amit meg szeretne élni egyszer.
25N
17/32 anonim válasza:
4
Ebben volt komoly is, csak szex is.
Megértem, hogy van, aki olyan élethelyzetben van, hogy fizetnie kell a szexért, bizonyos körülmények közt támogatnám is (pl. amikor valaki azért nem mer 30 körül kapcsolatba kezdeni, mert még szűz és csak egyre gátlásosabb lesz idővel), de az én libidómat agyoncsapja, ha azt érzem, hogy meg akarnak vásárolni.
42 N
18/32 anonim válasza:
Kb 50+
Megértem ha fizetnek érte vagy elfogadják a pénzt.
Semmivel nem jobb ha a pasi ajàndékokat vesz, ebèdet, wellnesst fizet stb.
40 N
19/32 anonim válasza:
Kb 250 lány volt eddig. Szexért sosem fizetek
20/32 anonim válasza:
Soha nem volt szexpartnerem. Csak kapcsolatban szexeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!