Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hány éves volt a legfiatalabb szexpartneretek? Illetve ti akkor hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 21:40
2/13 anonim válasza:
Igaz,nem nő vagyok,én férfiként 21 voltam,a hölgy 42. De talán nem mondok hülyeséget ha én voltam a legfiatalabb partnere akkoriban.
3/13 anonim válasza:
Én is várok egy idősebb,tapasztaltabb nőre, aki elveszi a szűzességem!
4/13 anonim válasza:
Én 41 voltam, ő 29 állítólag, de nem tűnt annyinak.:DDD Az ágyban annyira görcsölt, hogy ha nem tudtam volna, hogy volt korábban komoly kapcsolata, szűznek gondoltam volna. Mondjuk azt a komoly kapcsolatot be is kamuzhatta, akár a korát.
Nem kérek több kisfiút, nem azért írtam ide.:)))
5/13 anonim válasza:
26 a srác, én akkor voltam 44.
Soha többet nem randizok ennyire fiatal pasival.
6/13 anonim válasza:
Sajnálom hölgyek, hogy ilyen nyomikkal futottatok össze. 33F
8/13 anonim válasza:
Legalább 8 évvel minden pasim idősebb volt.
Nem is okoztak csalódást.
10/13 anonim válasza:
Gyerekek mikor tanuljátok már meg hogy szánalomszex meg "elvehetné a szüzességem egy tapasztalt nő" nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!