Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szexpartneretek volt eddig? Kort és nemet ha kérhetnék, írjatok.
1
Én támogattam nőt. Most is megtenném, ha lenne jelentkező.
Erkölcsileg belefér, ha a nő helyén tudja ezt kezelni, hogy ez csak a pénzről szól és magában tartja diszkréten ezt a titkot, hogy találkozik valakivel, aki fizet neki.
Kettő, és 21 éves lány vagyok.
Én meg tudom érteni, ha valaki fizet a szexért. Nem csak azért lehet fizetni, mert valakinek semmi se jön össze, simán lehet, hogy van valami vágya, amit ki szeretne próbálni egyszer.
Eddig 3 hoszabb távú szexpartnerem volt.
Szerintem belefér a pénzért szex is, annyi minden más elfogadott már.
23l
16
Szerintem nem fér bele, hogy valaki pémzt adjon/fogadjon el szexért. Ezt prostitíciónak hívják. Azt elfogadhatóbbnak tartom, ha egy már kialakult szexkapcsolatban a férfi úgy dönt, hogy megsegíti ezzel azzal a nőt, kedvességből. De csak ha ezt nem konkrétan az aktus ellenszolgáltatásaként teszi. Ez szerintem adott estben beleférhet.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!