Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasságom miatt gondolhatta azt a lány hogy sikeres vagyok a csajoknál?
Figyelt kérdés
Volt egy lány aki kezdeményezett nálam (ismerős ismerőse) és úgy éreztem hogy ő azt gondolja hogy sikeres vagyok a csajozásban. Pedig sosem volt barátnőm. Ő egy eléggé szép lány volt, kb minden fiúnak tetszene. Sajnos a bizonytalanságom miatt elszalasztottam őt:(
Meg nem is nézek ki olyan jól. Arra tudok gondolni hogy a magasságomat találta vonzónak.
Sok lány van aki a magas fiúkat sikeresnek gondolja?
2021. jún. 7. 20:12
1/9 anonim válasza:
Tekintve hogy a magasság egyértelmű előny, joggal gondolják hogy sikeresebb vagy mint mások.
2/9 anonim válasza:
Hiába a magasság ha fosol a lányoktól és nem tudsz kezdeményezni.
3/9 anonim válasza:
Mert hány cm vagy? Amúgy tényleg előny a magasság
4/9 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a magasságnak ehhez. Én 190 vagyok, 7-8/10 pontosra szoktak mondani a nők és önmagában ezeknek semmi előnye nincs nálam.
5/9 anonim válasza:
Én 193cm vagyok és érzem az előnyét
6/9 A kérdező kommentje:
186 cm vagyok, a lány pedig olyan 160 kürüli lehetett.
2021. jún. 7. 20:34
7/9 anonim válasza:
Hódítsd vissza. Írj neki, h épp mélyponton voltál meló/suli miatt, bármi. És elhívnád randira, tiszta lappal kezdenél. Legyél tökös és keféld meg.
8/9 anonim válasza:
Haver' ne ezen filózz, hanem inkább tanulj az esetből! Ez a hajó elment, de az összes többivel így fogsz járni ha nincs tököd!!!
9/9 anonim válasza:
Biztos jól nézel ki!! Le merem fogadni! :) Ha egy szép lány kezdeményezett, valami van benned (magasságon kívül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!