Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csinos vad sikeres hölgyeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos vad sikeres hölgyeket hogy lehet hogy nem izgat hogy be torjenek egy lúzer típusú pasit aki még szűz is?

Figyelt kérdés
Nem akarom elhinni. Pedig jó lenne nekem. Azt érdemlem.

2021. ápr. 8. 07:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Alapvetoen ritka a dominans nő eleve.
2021. ápr. 8. 07:54
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Azért vagyunk sikeresek mert nem foglalkozunk az ilyenekkel mint te! Bocsi:)
2021. ápr. 8. 07:54
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Valójában izgatja őket, ha van valami + a pasiban...

Legjobb haverom totál esettlen luzer kategória, ellenben olyan karakteres arca van, mint egy szupermodellnek... + az van a tekintetére írva halál komolyan:

-ments meg!!!

Elég sokan megmentették már...

2021. ápr. 8. 07:57
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Csak a saját példámból tudok kiindulni. A sikeres nők otthon arra vágynak hogy ők legyenek irányítva. Nem hiszem hogy ezt egy szűz-lúzer pasitól megkapnák.
2021. ápr. 8. 08:27
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Lúzer vagy és ez nem érdekli a csajokat.
2021. ápr. 8. 08:29
 6/13 anonim ***** válasza:
30%

Nekem is ez kell. Törjenek be, lépkedjenek a golyóimon magassarkúban, pofozzanak. Pitizek én mint egy kóbor kutya ha kell mert tudom hogy a nő az úr a háznál. Mi férfiak megérdemeljük mindazért a szörnyűségért amiket elkövettünk a Nők ellen.

Péniszem van, büntessetek meg!

2021. ápr. 8. 08:30
 7/13 anonim ***** válasza:
13%

a csinos, vad, sikeres nőket csak az ilyen lúzerek fogják érdekelni...

és hányadjára adod el magadat szűznek?

2021. ápr. 8. 09:17
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Miert izgatna ?
2021. ápr. 8. 10:48
 9/13 anonim ***** válasza:

ha csinos stb akkor hogy izgatná már egy lúzer szűz

azt el tudom képzelni hogy jó képű tapasztalatlan 18 éves srácot el tanitgatnának de mást nem egyszerűen lehetetlen

csak rosszlányokon veszítheted el legalább is szerintem de ne legyen igazam

2021. ápr. 8. 11:11
 10/13 anonim ***** válasza:

A milliárdosokat hogy lehet nem izgatja z hogy adjanak nekem ajándékba egy kocsit, vagy egy lakást?

A nők FÉRFIT szeretnének. Ettől még akad 1-2 domináns nő aki szereti a "szűztörést", de minden ujjukra kb. 5000 jelentkezőt kapnak, ha csinosak akkor meg 50000-et. Szóval bro', ha csajt akarsz akkor neked kell tenned érte, nem fog a sültgalamb berepülni magától a tányérodra.

2021. ápr. 8. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!