Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Igazi vénusz.
Mindent megadnék egy ilyenért
2/9 anonim válasza:
mondjuk inkább úgy: meg tudom benne találni az izgatót.
3/9 anonim válasza:
Ez nem test, ez egy szobor ami az akkori kor nőideálját igyekszik megjeleníteni, eltúlozottan kihangsúlyozva a nőies jellemzöket. Egyébként ha arra gondolsz hogy szexi-e a nagy csöcs-nagy segg kombó akkor arra a válaszom az hogy az maga a tökéletesség számomra.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Ennek nem csak a melle meg a feneke nagy
2021. jún. 6. 20:40
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon nem, de abban a korban jót jelentett, hogy nem halsz éhen és valószínűbb hogy termékenyebb vagy ilyen genetikával
6/9 anonim válasza:
Nem. Nincs is dereka, helyette akkora úszógumija meg pocakja van, hogy abból kitelne egy másik nő. Egyáltalán nem találom szexinek.
(A csöcsös-faros nagyon is tetszik, de csak vékony vagy normál derékkal. Esetleg egy kis has még jöhet mellé. De ez itt nem homokóraszerű, hanem már olyan, mint egy nőies jegyeket viselő golyó.)
7/9 anonim válasza:
Ma láttam pár ilyet, ki is nyitotta a száját:
"Jáááj dzsonátán ázistenszomoritsonmeg hozzádmá idejá dzsenikét hee".
8/9 anonim válasza:
A teltebb mell és hozzá tartozó popsi a szexi, a nagy has, úszógumi meg kövér.
9/9 anonim válasza:
@3 em, ez egy random szobor, minden mast csak kitalaltak rola. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!