Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Egy női testen lévő striák milyen mértékben tudják befolyásolni azt, hogy egy lányt, nőt szexinek találtok-e?
Nem csak terhesség esetén jelennek meg ezek az eleinte vörös, majd kifakult, fehér csíkok (pl hízás de fogyás miatt is megjelenhetnek, vagy az életkorral járó növekedés miatt is)
Lehetnek ezek a csíkok a combon, vagy a felkarom, deréktájon és a hason is
Mennyire tudnának ezek hatni arra, hogy szexi lenne-e egy lány, nő a szemetekben?
nekem többnyire nem szokott bajom lenni a striával és a többi ilyen-olyan "szépséghibával" (sőt a "túl tökéletes" bőrt nem is tartom olyan izgatónak, valahogy nem elég eleven, és pl. a narancsbőrt mérsékelt mennyiségben izgalmasabb találom, mint a teljesen sima bőrt)
de mint minden, ez is egyéni esettől függ. fotón láttam néhány nagyon durván striás bőrt, az valószínűleg befolyásolna.
Nekem is vannak de ami látszik az a vállamon van, és nem érdekelnek.. Sőt még tetszik is ki gyúrom a vállamat még jól is fog kinézni 😁
Neked csak a hasadon van?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!