Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,fiúk. Melyik az izgatóbb nő típus? A szende ártatlan vagy a bevállalósabb ribisebb?
Nekem abszolút a bevállalós, ribis.
F35
Egyértelműen az ártatlan, jólelkűt választanám. Persze csak akkor, ha ez nem megy az őszinteség rovására.
A cuki csajoktól szoktam elolvadni úgy, hogy felmosóval kell összeszedni a földről. Pedig nem vagyok már 17 éves...
Miért kérdező, melyik kategória vagy? Írhatod privátban is
Bocsánat, rájöttem hogy félreérthető volt az edző válaszol. Szóval kinézetre az ártatlan tetszik. A ribis nem tetszik sem kinézetre sem viselkedése.
Nem kell, hogy kimondottan bevállós legyen, de pl a melltartót ne akarja már magán hagyni. Szóval tudja értelmezni az őszinte rajongásomat, legyen felszabadult velem.
van a kettő közti tipus, a szende ribi, az a kis mocskos fajta, na nekem az tetszik.
az amelyik ártatlan boci szemekkel néz rám és megkérdezi h itt és most leszophatlak apuci? pl.
Mindegyik.
De ha választani kellene akkor talán a szende. Viszont csak úgy ha az ágyban bevállalós egyébként. Tehát ha felizgult akkor már benne van sok dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!