Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jönnek be nektek az ilyen ártatlan külsejű csajok?
Olyanokra gondolok akik pl arcra szende szűznek tűnnek meg úgy viselkedésben is visszafogottabbak,de így öltözködés stb divatosak stb és a külső ellenére igencsak szeretik a f*szt és a szexet:)
Nekem valamiért csak ez a típus jön be és jelenleg is aki nagyon bejön nekem pont ilyen,ezért érdekel kinek mennyire jönnek be az ilyen lányok?:)
Soknak ez jön be.
Nyilvánosan legyen szerény, otthon meg egy vadmacska.
Nem kell privát. Tiltom őket nem érdekel. Miért van az hogy ezt mindig ki kell írnom?
Már rendes gyűjteményem van tiltott emberekből. Van vagy 100. Nem kell rám írni én csak válaszoltam egy kérdésre. Lehet pasi vagyok, lehet hogy 50 éves. Lehetek bármi, mert anonimra állítottam a fiókomat. Arc nélkül nem ismerkedek, nem is akarok. Ez az oldal nem erre van. Ott az "ismerkedés" kategória. Elképesztő.:D
#1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!