Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ártatlan kinézetű lány,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ártatlan kinézetű lány, miért nem vonzó a férfiak számára?

Figyelt kérdés
30 vagyok és nem vagyok ám annyira ártatlan, de a külsőmre mindig ezt mondják.
2021. jan. 14. 21:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Aranyisan vonzó.
2021. jan. 14. 21:34
 2/23 anonim ***** válasza:
76%

Ez relatív. Mutasd meg mennyire tűnsz ártatlannak.. mert látatlanban nehéz erre válaszolni.

Amúgy a rutinom azt mondatja hogy a legszendébb, legcukibbnak látszó csajok voltak a legbetegebb perverz állatok a múltamban. :D

2021. jan. 14. 21:38
 3/23 Noren1989 ***** válasza:
31%

Szerintem a viselkedésed lehet inkàbb taszító, ha annyira nem akarnak megkapni.

Esetleg még elképzelhető, h falun laksz és csak a szomszédpistàk vannak a körzetben.

2021. jan. 14. 21:46
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem viselkedek taszítóan egyáltalán. És nem falun lakom szomszédpisták közt.... Jesszusom
2021. jan. 14. 21:51
 5/23 A kérdező kommentje:
Vagy azt akartad mondani, hogy nem rbanckodok és az lehet taszító, mert ma már aki nem r*banc az gáz?
2021. jan. 14. 21:52
 6/23 anonim ***** válasza:
40%
miért ne lenne vonzó.. ? egy frissen mosott elegáns szépen parkoló porsche is vonzó, hogy kitapossam a belét. meghajtsam.. (jó értelemben) . én pont az ilyeneket bírom.. hercegnős, ártatlan pofi, de igazi rlbanc.
2021. jan. 14. 21:54
 7/23 anonim ***** válasza:
63%
Hát! A tapasztalt pasik számára vonzó lehet!
2021. jan. 14. 21:58
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

Olyan nincs, aki mindenki számára vonzó. De olyan sincs, hogy valaki senkinek sem kelti fel az érdeklődését. Vagy rossz helyen keresgélsz vagy nem veszed észre azt, aki érdeklődik irántad.

eddig még tényleg senki sem akart téged?

2021. jan. 14. 22:08
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Még valami.. az ártatlannak tűnő lehet alap adottság is hogy olyan szende feje van, de lehet hogy kinyúlt kötött kardigánban 2 számmal nagyobb nadrágban jön megy a világban, ezért javasoltam a #2-ben, hogy mutassa meg magát a kérdező. egy átlag kép privátban, abból SOKKAL könnyebb kitalálni hol a probléma.
2021. jan. 14. 22:09
 10/23 anonim ***** válasza:
77%

9!

Jó a meglátás, ment a zöld, de vitatkoznék.

A nagyon nem szexin öltözködő lányoknál én azt tapasztaltam, hogy ők nem képesek elhinni, hogy (így is) bejönnek valakinek. Nekem gyakorlatilag mindegy a ruhája.

2021. jan. 14. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!