Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ártatlan kinézetű lány, miért nem vonzó a férfiak számára?
Figyelt kérdés
30 vagyok és nem vagyok ám annyira ártatlan, de a külsőmre mindig ezt mondják.2021. jan. 14. 21:33
11/23 anonim válasza:
Hát ebben megoszlik a férfitársadalom kedves #10
Van akinek bejönnek a bölcsésznek öltözött lányok, engem pl taszít, kell hogy dögös legyen valamennyire. De csini ruhában egy ártatlan szende kislányos arc, az viszont tetszik.
De volt olyan is aki tényleg ilyen volt fejre, és rájátszott azzal hogy a gyerekosztályról vett ilyen mesefigurás felsőt ami mondjuk egy számmal kisebb volt, vagy kislányos szoknyát, ami rajta miniszoknya lett, hozzá két copf.. :D
12/23 anonim válasza:
Mit jelent, hogy nem vagy annyira ártatlan? Miket csináltál eddig, ami érdekesebb?
14/23 anonim válasza:
Az ártatlan kinézetü lányokért nagyon szoktak "bolondulni" a f-ak. Ha érted nem, annak nem ez az oka.
15/23 anonim válasza:
Nekem szerintem bejönnél, nem feltétlen az "ártatlan kinézetű"-ségen múlik a dolog, hanem a személyiségen.
17/23 anonim válasza:
16. Olyan nincs, hogy unalmas :-) a Herendi váza is unalmas a vitrinBen.:-) mégis sokan szeretik. És minden létező dolgot mi töltünk meg értelemmel. Ha valami unalmas, akkor bennünk van a baj. :-) nem érdekel minket. De biztosíthatlak, unalmas ember nincsen. Max nem érdekel. Engem. Most. Mondjuk a bölcsész, és a kopasz, punk lányokat is imádom. A ruhák alatt gyakran ütőképes tökéletes alak rejtőzik!!! És gyönyörű bőr, arc, szemek.
18/23 anonim válasza:
Ezt így általánosságban nem állítanám! Biztosan van olyan akinek ez tetszik, csak eddig még nem találkoztál ilyen pasival!
19/23 anonim válasza:
Nincs vonzóbb egy értelmes tekintetnél.
20/23 anonim válasza:
Miért ne lenne vonzó? Számomra a külső nem elsődleges, de jártam már úgy hogy miután "közelebb" kerültem egy picit visszafogottabb "ártatlan" lányhoz eléggé meglepődtem mert nagyon is szenvedélyes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!