Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan létezhet ilyen kicsi pénisz, ezzel most mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam először együtt az új párommal, 2 hónapja vagyunk együtt és hát tegnap nála aludtam... most nem viccelek de akkora volt neki mint a kisujjam.. olyan maximum 4 cm lehetett erektálva... ilyet életembe nem láttam.. őszinte legyen mikor bennem volt semmit nem éreztem... igaz jól nyal, adjak neki esélyt? emiatt szakítani nagyon ciki... szex fontos de nem minden2021. jún. 6. 15:35
31/36 anonim válasza:
Amúgy jogos, az én kisujjam is pont 8 centi. Bocs az offért. :D
32/36 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy tudtok beszélni erről, ő nem feszült a dolog miatt? Teljesen természetesen állt a témához, mintha normális farka lenne?
Ez érdekes amúgy de abszolút nem, sőt inkább úgy éreztem büszke rá, meg hogy jó az ágyban...
2021. jún. 6. 21:47
34/36 anonim válasza:
A szex nem lesz az igazi soha. Merlegelned kell.
35/36 anonim válasza:
Mi a helyzet kérdező! Jutottatok valamire 3 hét alatt?
36/36 A kérdező kommentje:
35. úgy néz ki meg tudjuk oldani.. Nagyon figyelmes, más módszerrel csúcsra tud juttatni
2021. jún. 28. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!