Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan létezhet ilyen kicsi pénisz, ezzel most mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam először együtt az új párommal, 2 hónapja vagyunk együtt és hát tegnap nála aludtam... most nem viccelek de akkora volt neki mint a kisujjam.. olyan maximum 4 cm lehetett erektálva... ilyet életembe nem láttam.. őszinte legyen mikor bennem volt semmit nem éreztem... igaz jól nyal, adjak neki esélyt? emiatt szakítani nagyon ciki... szex fontos de nem minden2021. jún. 6. 15:35
1/36 anonim válasza:
Ezt helyetted nem tudjuk eldönteni! Te érzed, hogy a nyalás és ujjazás elegendő élményt ad-e neked egy tartós kapcsolathoz!
2/36 anonim válasza:
Ezért nem kellett volna 2 hónapig szarakodni, hanem
1) lefeküdni vele korábban, vagy
2) megkérdezni mekkora
3/36 anonim válasza:
Előbb-utóbb hiányozni fog egy normális méretű pénisz izgatása, tehát én biztos nem eröltetném ezt a kapcsolatot.
4/36 A kérdező kommentje:
3. de van ilyen csatolható műpénisz
2021. jún. 6. 15:54
5/36 anonim válasza:
Én szakítanék vele, de ez a te döntésed.
6/36 anonim válasza:
hát, mikropénisz, ez van. szegénynek nagyon szívás lehet, de nem jótékonysági intézmény vagy...te tudod, mit tudsz elfogadni, ha ez eltántorít a kapcsolattól, ne húzd a dolgot. vibrátort vagy mondjuk péniszköpenyt be lehet vetni, persze nem lesz az igazi, de ha amúgy tetszik a pasi, hosszú távon terveznél vele és belefér ennyi kompromisszum, akkor hajrá.
7/36 anonim válasza:
Őszintén, beszéljétek meg szerintem. A felcsatolhatós jó dolog, lehet swinger clubba járni, kiderülhet hogy olyan fétise van hogy szeretné hogy más (nagy farkú) férfiakkal lefeküdj
8/36 anonim válasza:
Nem tudom mindek pontoztatok le. Kimondtam az igazat. Kérdező, hibáztál. Most két opció van. Egyik, hogy halmozod a hibákat, és végül nagy sértődés lesz. Másik, hogy korrigálod, cserébe most lesz kellemetlen de kisebb mértékben
9/36 anonim válasza:
nem túlsúlyos és a zsírréteg fedi le? azért az a 4 cm nagyon inreális
10/36 anonim válasza:
#4 Sajnos semmilyen műpénisz vagy vibrátor nem fogja helyettesíteni az igazit, hiszen ahogy a nevében is benne van, az mű és hideg. Nincs orgazmusa, amikor ézed a párod lüktető farkát magadban, és mégjobban feltüzel közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!