Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan létezhet ilyen kicsi pénisz, ezzel most mit tudok csinálni?
Kérdező, neked kell tudni. Fontos neked a behatolás pénisszel?
Nekem pl nem fontos, a szex legjobb része számomra a nyalás, úgyhogy engem nem zavarna az ilyesmi. De van olyan nő, aki meg él-hal a behatolásért, és az neki a lényeg a szexben.
Neked kell a saját igényeidet ismerni.
Biztos, hogy volt erekciója???
Én jártam úgy valakivel, hogy annyira izgult első alkalommal (és még jópár alkalommal utána), hogy fel se állt neki és mégis megdugott. Semmit nem éreztem belőle, azt se tudtam, hogy ernyedten be lehet tenni, úgyhogy azon agyaltam egy csomó ideig, hogy neki ilyen amikor erekciója van ezek szerint? Én nem voltam szerelmes, emiatt nem tudtunk ezen túljutni, pedig később már felállt neki és éreztem is valamennyit belőle, de vissza- visszatért a problémája és eljött az a pont, amikor már felizgulni se volt kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!