Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan létezhet ilyen kicsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan létezhet ilyen kicsi pénisz, ezzel most mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam először együtt az új párommal, 2 hónapja vagyunk együtt és hát tegnap nála aludtam... most nem viccelek de akkora volt neki mint a kisujjam.. olyan maximum 4 cm lehetett erektálva... ilyet életembe nem láttam.. őszinte legyen mikor bennem volt semmit nem éreztem... igaz jól nyal, adjak neki esélyt? emiatt szakítani nagyon ciki... szex fontos de nem minden
2021. jún. 6. 15:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked kell tudni. Fontos neked a behatolás pénisszel?

Nekem pl nem fontos, a szex legjobb része számomra a nyalás, úgyhogy engem nem zavarna az ilyesmi. De van olyan nő, aki meg él-hal a behatolásért, és az neki a lényeg a szexben.

Neked kell a saját igényeidet ismerni.

2021. jún. 6. 16:08
 12/36 anonim ***** válasza:
84%

Biztos, hogy volt erekciója???

Én jártam úgy valakivel, hogy annyira izgult első alkalommal (és még jópár alkalommal utána), hogy fel se állt neki és mégis megdugott. Semmit nem éreztem belőle, azt se tudtam, hogy ernyedten be lehet tenni, úgyhogy azon agyaltam egy csomó ideig, hogy neki ilyen amikor erekciója van ezek szerint? Én nem voltam szerelmes, emiatt nem tudtunk ezen túljutni, pedig később már felállt neki és éreztem is valamennyit belőle, de vissza- visszatért a problémája és eljött az a pont, amikor már felizgulni se volt kedvem.

2021. jún. 6. 16:10
 13/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szexmániás, de tudom nem ugyanaz, viszont egy kapcsolat szerintem nem önzésről szól hanem hogy adjak szeretet... végre egy kedves normális pasi, tisztel, szeret, figyelmes helyes sportos...szóval bajban vagyok, amúgy 30 elmúlt ő is én is gyereket családot szeretnénk..
2021. jún. 6. 16:12
 14/36 anonim ***** válasza:
40%
Egyáltalán volt neki normális orgazmusa? Mert 4 centis farokkal komoly kétségeim vannak a fellől, hogy tud gyereket csinálni.
2021. jún. 6. 16:16
 15/36 A kérdező kommentje:
14. Igen az akadály lehet? Amúgy gumiba ment...
2021. jún. 6. 16:17
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gumi maradt meg egy 4 centis (nyilván arányaiban vékony is) pisilőn?
2021. jún. 6. 16:18
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem minden a szex. De azért gáz ha nincs. Lehet orálozni de midig maradni fog benned hiányérzet.
2021. jún. 6. 16:22
 18/36 A kérdező kommentje:
16. hát lógott rajta kicsit, de végülis ráment.. De nekem pici a mellem, végülis ő is elutasíthatott volna emiatt és nem tette, végülis erről nem tehet ugyanúgy mint a kis ciciről sem
2021. jún. 6. 16:23
 19/36 A kérdező kommentje:
17. és van tökéletes kapcsolat... eddig 15 pasim volt és mindegyiknél volt valami hiányérzett.. egyik buta volt, másik nárcisztikus, harmadikkak beszélgetni nem lehetett.... k
2021. jún. 6. 16:25
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdés?
2021. jún. 6. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!