Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itteni pasik! Miért írtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni pasik! Miért írtok minden nő neműnek vagy annak kinézőnek mindenféle szexüzenetet és minden válaszra egy nyomi kérdést évek óta?

Figyelt kérdés
Ennyire nem érdekel már h ki csak lyuka legyen? Ennyire nem tudtok évek óta egy szexet találni?
2021. jún. 5. 23:57
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

Jellemző, én írtam tegnap este egy privát üzenetet a kérdezőnek, aminek semmi szexuális vonatkozása nem volt. Látható, hogy azóta hozzászólt. De ha erre sem képes visszaírni, akkor mit várjunk? Lehet, itt nem is az üzenetekkel van a probléma. Nem volt lenéző, lekezelő a stílusom, ha mégis, akkor utólag is meg lehetne beszélni, de az szuper kérdezők annyira felsőbbrendűek, hogy csak az általuk előre meghatározott üzenetekre reagálnak. meg amúgy is, alapvető illem lenne egy üzenetre visszaírni, max annyit, hogy kösz, vagy bocs, de nem értek egyet, vagy valami.

a mai világban a munkahelyen és a lakóhelyen is akadnak egyesek, akik visszaköszönni se tudnak, szóval nem szabad meglepődni, hogy itt sem várhatunk sokkal többet, csak a kritizálást, leszólást azok miatt, akik szexüzeneteket írnak.

Ennyit erről.

2021. jún. 6. 14:49
 32/40 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, egyébként az a gond, hogy túl komolyan veszed a gyakorit, függő vagy ettől a nyomi oldaltól, amitől semmit nem kéne várni. Tedd túl magad azon, ki mit ír, ne ezen pörögj! Privát üzenetben is ezt írtam, amire nem kaptam választ, nyilván nem várok semmit, csak azért ez is elárul valamit, hogy a normális üzenetekkel se foglalkoztok. Vagy már eleve le vagyok tiltva nálad, mert régebben is írtam párszor, pedig semmi bugyibanturkálós üzenetem nem volt. Szomorú, hogy egy kalap alá vesztek minden üzenetírót.
2021. jún. 6. 14:54
 33/40 anonim ***** válasza:
8%
Az a szomorú, hogy állandóan privátot írkáltok
2021. jún. 6. 16:48
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

#31: ne nyavajogj már ennyit. Lehet már rég le vagy tiltva nála és csak azért nem válaszolt. Vagy kapott 100 privátot. Ha nekem írtál volna, akkor én se tudok válaszolni, ha már rég tiltottalak.

Eleve az a probléma, hogy privát üzeneteket irogatsz irreleváns hülyeségekkel. Ha leírtad a kérdezőnek, hogy függő és hogy tegye túl magát azon ki mit ír, ne ezen pörögjön (amit mellesleg te se tudsz megtenni), mit vársz mit reagáljon erre?:)

Én is szoktam olyan üzeneteket kapni, hogy 'igazad van, teljesen egyetértek veled' meg hasonlók. Erre mit mondjon az ember. Oké:D örülök. Az ilyen üzenetek eleve úgy jönnek, hogy nem várnak választ rá. Hiszen ha az ember beszélgetést kezdeményez, azt nem így teszi. Ha te is csak ennyit írtál, az nem jelenti azt, hogy te beszélgetni is akartál. Tanulj meg rendesen kommunikálni. Kb ez olyan, mint mikor tinderen rádír a pasi, hogy szia. Ez nem kommunikáció:D

2021. jún. 6. 17:03
 35/40 anonim ***** válasza:

34

Miért egy beszélgetést mégis hogyan kellene kezdeni ha nem a köszönéssel?

Én rám is szoktak lányok írni, de sokszor egy sziánál ők sem képesek többre.

2021. jún. 6. 17:13
 36/40 anonim ***** válasza:

#35: igen, köszönni illik személyesen is és írásban is. De ez csak köszönés, nem beszélgetés. Ha egy teljesen idegen embert megszólítasz, akkor a köszönés után nyilván vázolni kell, hogy mi is a leszólítás oka. Valami indormáció. Ki vagy te vagy mit szeretnél, bármi. (Az, hogy mások se tudnak rendesen kommunikálni, miért kifogás számodra?)

Vannak a témában könyvek, érdemes megnézned párat, mert sokat lehet tanulni belőlük

2021. jún. 6. 17:22
 37/40 anonim ***** válasza:

36

Igen élőben, de az internetes beszélgetések egy kicsit másképpen működnek, az első a köszönés, és csak azután kezdünk rá a monológra miután visszaköszönt a nő, ezáltal egy pozitív megerősítést nyerünk hogy folytathatjuk, ugyanis míg élő helyzetben látjuk a másik személy reakcióját, írásban már kevésbé.

2021. jún. 6. 17:27
 38/40 anonim ***** válasza:
Ja, és mondom mindezt úgy a 37-es válaszomban, hogy én itt gyakorin senkire sem írok rá pusztán azért mert feltételezem hogy nő, csak elgondolkodtam a társkereső oldalak beszélgetésein, de egyébként pedig társkeresőkön nagyon gyakori hogy a nők nem bírnak választani a bőség zavara miatt, mert én személy szerint sohasem csak egy sziát írok, hanem mindig egy személyre szabott üzenetet minden lánynak, amiben nem kevés fáradtságom van, de sokszor azokra sem képesek visszaírni hogy bocs te gyökér de nem tetszik a pofád, hanem csak megnézik a profilomat, aztán a továbbiakban meg le se szarnak.
2021. jún. 6. 17:31
 39/40 anonim ***** válasza:

#38: nem kell tinderen ismerkedni és akkor talán normális nőkkel is összefuthat az ember🤷🏻‍♀️

Sokaktól hallottam már ezt, amit te is tapasztaltál. Én a rövid tinder karrierem során mindig válaszoltam a normális üzenetekre, ha elutasítottam az ismerkedést az illetővel, akkor is. Legtöbbször itt is visszaírok a normális válaszokra legalább annyit, hogy nem ismerkedem

2021. jún. 6. 18:00
 40/40 anonim ***** válasza:
0%

Mi legalább nem csak ülünk a babérjainkon és drámázunk h hol vannak a normális nők, hanem aktivan teszünk azért amit akarunk. Sose lehet tudni. A feleségemmel is itt indult a karrierünk, írtam neki egy üzenetet. Ex szeretőkkel szintén. Sorolhatnám még.

Az héten 8 ismerkedni kivánó nőtől kaptam levelet, mégsem drámázok h miért irnak rám.

2021. jún. 6. 18:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!