Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itteni pasik! Miért írtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni pasik! Miért írtok minden nő neműnek vagy annak kinézőnek mindenféle szexüzenetet és minden válaszra egy nyomi kérdést évek óta?

Figyelt kérdés
Ennyire nem érdekel már h ki csak lyuka legyen? Ennyire nem tudtok évek óta egy szexet találni?
2021. jún. 5. 23:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

#21 Épp ez is a gond, hogy ha ezt a kategóriát nézzük, lassan nincs is kérdés ami valóban segítségkérés, tanácskérés lenne. Csak ezek a privátcsalógató kamukérdések vannak már leginkább.

2021. jún. 6. 00:56
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
#22: én vagy 7 éve már, hogy itt vagyok. Persze kisebb nagyobb szünetekkel. Én még a régi gyk hoz vagyok szokva, nem ehhez, ami most megy itt. Én szívesen válaszolok a kérdésekre, amiknek van értelme. Nyilván az értelmetlen, nyilvánvalóan kamu kérdésekre én se válaszolok. De az itteni pasiknak mindegy is, hogy mit írtam vagy milyen kérdés alá. Ha ott van az N betű a végén, már lökik a fszságokat..
2021. jún. 6. 01:04
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, én vagy 10 éve rendszeresen gyikezek, annyi a megoldás, hogy ha zavar, tiltom a rendszeresen irkàlókat, vagy csak simán nem olvasom a priviket...de igazából ez legyen a legnagyobb gond, nagy kárt nem okoznak, max magukat égetik
2021. jún. 6. 01:11
 24/40 anonim ***** válasza:
74%

Figyelj csak én egy értelmes beszélgetést alig tudok megejteni nőkkel annyira visszamaradottak kommunikáció terén, de az itélkezés, minősités az megy hibátlanul, gyakorlatilag úgy képesek megutálni h nem beszéltünk 3 hétköznapi mondatnál többet :D

Nem h szexuális téma, felejtsd el, szóba se kerül, senkire nem irtam még ezért.

2021. jún. 6. 01:57
 25/40 anonim ***** válasza:
30%
Miért nem törlöd már magad innen?????!!!!!
2021. jún. 6. 03:50
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Pasi vagyok,de nem írtam senkinek szexüzenetet.Ha írsz,visszaírok annyit,hogy nem ismerkedem.Látni fogod a profilból hogy igazat mondtam!

Csá!

2021. jún. 6. 06:46
 27/40 anonim ***** válasza:
49%

Férfi vagyok. Nagyon kevésnek írtam eddig privátot, többet kaptam. Válaszoltam már fiúnak, lánynak. Volt, akivel hónapokig, egyikükkel két évig leveleztünk, sőt, találkoztunk is. Nem lett köztünk szexuális kapcsolat, erről szó sem volt, még távoli célként sem merült föl.

Előfordult, hogy nőnek goldoltak, így találkoztam a típussal, amelyik azonnal szexet akar, azzal a bizonyos "nagy a farkam, sokáig bírom, kinyalnálak, dugjunk" fajtával. Soha nem szégyenítettem meg egyiket sem, és nem is küldtem el egyiket se meleg helyre. Úgy válaszoltam, hogy ők hagytak békén, nem írtak többé másodikat-harmadikat. Egy volt, aki a végén azzal mondott le rólam: "te tudod". A módszerem, hogy úgy válaszolok, hogy azt érezzék, kevesek lennének hozzám. Írok a munkámról, az adatátviteli hálózat építésről, nyelvtudásról, hobbikról, utazásokról, sízésről, búvárkodásról, mindig belevéve a páromat, akivel szeretjük egymást, és harmónikus kapcsolatban vagyunk. Még véletlenül se azt, hogy félreértetted, pasi vagyok, vagy hogy hagyj békén.

2021. jún. 6. 08:17
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Tudom férfiakhoz szól a kérdés de szeretnék nőként válaszolni én 6 féle privátozó "fajtát" figyeltem itt meg.Vannak itt unatkozók,perverzek,trollok,csak szexet keresők,és a kétségbeesettek akiknek már tényleg minden mindegy.És van az értelmesebb fajta is akivel ellehet beszélgetni persze előbb-utóbb ott is vagy dugni akar vagy képet követel.

Mostanában azt figyeltem meg mintha kevesebb privátot kapnék,pedig ritkán szoktam tiltani embereket.

2021. jún. 6. 09:41
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Az incel balfaszok jelentették a válaszom, betalált neki ezekszerint... :D

Újra leírom, hogy az internet anonymitásába burkólózba van csak bátorságuk, mert életképtelen fogyatékosok. Jelentsétek nyugodtan

2021. jún. 6. 13:22
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
#28 van egy hetedik típus is, erősen hajaz a hatodikra, csak éppen nem követel semmit. Ehhez tartozom én is. Nagyon ritkán írok privátot, és soha nem szexuális jellegűt. Ha ismerkedni akarok nem itt fogok, de ezt már pár embernek elmondtam és furcsa módon egész jól elbeszélgettünk utána, pedig ettől már nagyon elszoktam ezen az oldalon. Ha valakinek privátot írok akkor max segíteni akarok, vagy mint ember felkeltette az érdeklődésem. De olyan hogy én a farkammal dicsekednék, vagy képekért kuncsorognék nem volt még, ez őszintén szólva elég szánalmas amúgy is. A kanok viszont elég gyakran betalálnak, pedig nem fogalmazok kétértelműen. Szóval ja, elég sok mostanában itt a fogyatékos élettelen nyomorult. Ebben a kategóriában főleg. De jó látni hogy vagyunk páran még akik normálisak vagyunk.
2021. jún. 6. 14:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!