Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itteni pasik! Miért írtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni pasik! Miért írtok minden nő neműnek vagy annak kinézőnek mindenféle szexüzenetet és minden válaszra egy nyomi kérdést évek óta?

Figyelt kérdés
Ennyire nem érdekel már h ki csak lyuka legyen? Ennyire nem tudtok évek óta egy szexet találni?
2021. jún. 5. 23:57
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam írni senkinek sem.
2021. jún. 6. 00:02
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Még egynek sem írtam eddig.
2021. jún. 6. 00:07
 3/40 anonim ***** válasza:
59%

A kérdéseidre a válasz igen:) egy igazi férfi ilyesmiket nem csinál. Itt szinte csak lilúzerek vannak. Mondom ezt úgy, hogy már több mint 300 pasi van tiltva nálam. És mindegyiket jó okból tiltottam, ski normálisan ír, azt nem szoktam. Szomorú ez a balfasz gyülekezet itt.

N

2021. jún. 6. 00:07
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek szánnád a kérdést nem fogják megválaszolni, de tegyük fel érdekel és nem csak sajnáltatni jöttél magad.

Nagy számok törvénye, ennyi.

Ha valami 1:1000hez jön össze nincs idő kifogásokat keresni.

2021. jún. 6. 00:09
 5/40 anonim ***** válasza:
42%
Dugnálak.
2021. jún. 6. 00:10
 6/40 anonim ***** válasza:
95%

attól függ, mire gondolsz. én szexüzenetet nem szoktam írni. Nyomi kérdés alatt mit értesz? Szoktam kérdéseket írni privát üzenetben, sokan nem válaszolnak rá. Talán nyomi kérdésnek gondolják. Pedig volt már sokszor, hogy válaszoltak, és kiderült, hogy segíteni akarok. De egyszerűbb ezek szerint minden privát üzenetet egy kalap alá venni, minden kérdést lenyomizni, véletlen sem visszaírni, hogy kiderüljön, hogy segíteni akartam.

Olyan is volt, hogy "nyomi" kérdésekből tök jó beszélgetések is lettek.

Mondjuk az ilyen paranoiás kérdezők miatt eléggé leesett a színvonal az utóbbi években, kevesebb a beszélgetés, mert ezen görcsölnek, hogy jaj, minek írnak nekik már megint. Ha nem szexüzenet és nem is kérdés lenne, hanem valami más, akkor arra találnának ki valami hülyeséget, hogy miért nem jó.

Teljesen búskomor idegbeteg nép a magyar, mindenben a rosszat látja. Ez az országnak lehet valami sajátja. A külföldről író magyarokkal általában sokkal jobb beszélgetések alakulnak, ők lazábban vesznek mindent, így előbb észreveszik, ha valaki nem akar rosszat.

2021. jún. 6. 00:10
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok lúzer, de lelúzereztél, és most vérig vagyok sértődve. 🤣🤣🤣

2021. jún. 6. 00:12
 8/40 anonim ***** válasza:
36%
Igen, az ilyen gyakorisok, mint a 3-as válaszoló, jól mutatják, mennyire búskomor nép a magyar. Jól meg van a véleményük, a balfszokról, csak a 3-as válaszoló tökéletes. ekkora szociofóbiás népet, mint a magyar, nem lehet még egyet találni. mondom ezt úgy, hogy már többfele voltam külföldön, csak itt mélabúsak és gyűlölködők az emberek, élén a 3-as válaszolóval.
2021. jún. 6. 00:13
 9/40 anonim ***** válasza:
48%
Meg amúgy baromira nem egyértelmű a kérdés. Milyen üzenetekre gondolsz? Mert én nem akarok innen dugópajtit összeszedni, ennek ellenére szoktam privát üzeneteket írni időnként (bár minek), akkor én is lúzer, stb. vagyok? Kicsit jó lenne tisztábban látni azért, bár a lúzerezés a legegyszerűbb.
2021. jún. 6. 00:15
 10/40 anonim ***** válasza:
48%
Most akkor feltehetnék egy kérdést az oldalon: Lányok, ha privát üzenetet kaptok, akkor egyből arra gondoltok, hogy az üzenet írója egy lúzer és meg akar fektetni titeket? De nem teszek fel ilyen kérdést az oldalon, mert nem érdekel annyira ez az egész.
2021. jún. 6. 00:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!