Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvileg helyes vagyok akkor miért nem találok barátnőt?
Sokan mondták már ezt rám. Meg mindenki azt hiszi hogy buknak rám a csajok. De ez egyáltalán nem igaz, sosem volt még barátnőm.
Magas is vagyok.
És kaland meg ilyenek azok nem érdekelnek. És nem kezdem el egyből fogdosni a lányokat.
Nem tudsz kezdeményezni, ismerkedni, nem tudsz kommunikálni, gátlásos vagy, önbizalomhiányos, nem vagy magabiztos. Van valami olyan a személyiségedben ami nem tetszik másoknak.
Ezt nem lehet pontosan tudni, ennyi leírásból. Te ismered saját magad neked kell elgondolkodni.
Én is mondtam már jó pár haveromnak, hogy jó pasi.... Közben meg amúgy én sem állnék velük szóba, de nyilván nem fogom rontani még a nem létező önbizalmukat is.
Szóval meglehet, hogy valójában nem is vagy helyes. Vagy a személyiségeddel van baj.
A magasság önmagában édes kevés.
Kevés a pénzed, nincs házad és/vagy autód...
Ez a szomorú igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!