Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elvileg helyes vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg helyes vagyok akkor miért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés

Sokan mondták már ezt rám. Meg mindenki azt hiszi hogy buknak rám a csajok. De ez egyáltalán nem igaz, sosem volt még barátnőm.

Magas is vagyok.

És kaland meg ilyenek azok nem érdekelnek. És nem kezdem el egyből fogdosni a lányokat.

2021. jún. 5. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Mert csak a rokonaid mondják
2021. jún. 5. 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudsz kezdeményezni, ismerkedni, nem tudsz kommunikálni, gátlásos vagy, önbizalomhiányos, nem vagy magabiztos. Van valami olyan a személyiségedben ami nem tetszik másoknak.

Ezt nem lehet pontosan tudni, ennyi leírásból. Te ismered saját magad neked kell elgondolkodni.

2021. jún. 5. 12:55
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
A szépség relatív dolog és önmagában kevés egy nőnek. A sztereotípiákkal ellentétben a nőket a belső jobban érdeklni. A férfiak vizuális lények. A nők érzelmiek. Ha jól is nézel ki, de nincs önbizalmad, jó kommunikációs kézséged a nőkkel szemben és humorod akkor túl sokat nem érsz el vele. Nézz magadba előbb h mik a hibáid. Egy unalmas, besavanyodott vénember belső nem vonzó.
2021. jún. 5. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem kopogtatnak be a szobádba ismerkedni. Társaságba kell járni, olyanba, ahol sok új emberrel találkozol.
2021. jún. 5. 13:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert nem a csajok fognak rád bukni, hanem neked kellene rájukbukni úgy hogy kezdeményezel, próbálsz kezdeményezni (kommunikációval, udvarlással) picsogás, önsajnáltatás helyett.
2021. jún. 5. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
És a belsőről te nem is hallottál?
2021. jún. 5. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Ezt már kérdezted egyszer.
2021. jún. 5. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is mondtam már jó pár haveromnak, hogy jó pasi.... Közben meg amúgy én sem állnék velük szóba, de nyilván nem fogom rontani még a nem létező önbizalmukat is.

Szóval meglehet, hogy valójában nem is vagy helyes. Vagy a személyiségeddel van baj.

A magasság önmagában édes kevés.

2021. jún. 5. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem minden a kinézet! A stílusod, a modorod, a viselkedésed is számít!
2021. jún. 5. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Kevés a pénzed, nincs házad és/vagy autód...

Ez a szomorú igazság.

2021. jún. 5. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!