Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként lábfétises vagyok, ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként lábfétises vagyok, ezt a férfiak mennyire tolerálják, mikor merjem megosztani a pasival, akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés
Szeretem a pasi lábát puszilgatni, masszírozni, ha a lábfejével masszírozza a cicijeimet, csiklómat simogatja, természetesen csak fürdés után, tiszta lábakkal.

2021. jún. 2. 08:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nő nincs. Ha mégis van, akkor szerintem nem lenne olyan férfi, aki ezt ne tudná elfogadni. Én már el is képzeletem, ülünk egymással szemben, te az én lábammal, én meg a te lábaddal foglalkozom. Szép dolog az álom, de most már ideje felébrednem. :D
2021. jún. 2. 16:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Én totál lábfétises vagyok, és örülnék neki, ha belefutnék egy ilyen nőbe, mert megtapasztalhatnám vele, hogy milyen vissza alapon a dolog, tehát milyen, ha én adom az ilyet, és nem kapom.
2021. jún. 2. 19:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Lábfétises férfi vagyok szóval teljes mértékbe tolerálom :)

Én eddig életembén 3 lábfétises/lábfétis kedvelő lányba futottam bele akit ismertem is.

Az egyik totál férfi lábfétises volt.

A másik biszex volt és inkább a női lábakat kedvelte de a férfi lábak sem jelentettek neki gondot.

Illetve az utolsóval együtt is voltam :P

Neki az enyém is tetszett de csak ilyen enyhe módon volt lábfétises. Szerette megnézni az emberek lábát, illetve az enyémet szerette simogatni. Illetve imádta ha kényeztettem az övét :)

F

2021. jún. 2. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!