Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak lábfétises nők/férfiak?
Nekem nagyon bejönne. Izzadt láb szexi.
Pssi vagyok és msr fizettem lányoknak labképert is.
Igen, férfiakban vannak lábfétisesek, nőkben sajnos minimális-, vagy akinek ez bejönne, pedig jó lenne.
Tudom, hogy jönnek a hozzászólások, hogy "A páromnak megengedem", amiben a vicc az, hogy melyiknek az eddigi minimum 10-ből:):):)?
Nem tudom, hogy néhány hölgy honnan veszi, hogy egy lábfétises férfit csak a női láb izgatja semmi más, és más testrészéhez hozzá sem érne.
A lábfétis arról szól, hogy szeret ugyan foglalkozni a férfi a nő lábával, de a melleket a puncit és egyéb más erogén zónát sem hagyja ki a játékból.
Lábfétises vagyok és érdekes módon minden más testrész is izgat. Nincs benne az, hogy csak és kizárólag a lábak érdekelnek. Pontosabb megfogalmazás, hogy a lábak is különösen nagy vonzerővel bírnak. És az az is szócska nagyon fontos a mondatban.
Lehet van olyan, akit ténylegesen csak lábak érdekelnének, bár ilyenről még nem igazán hallottam a való életben, viszont nem jelenti azt, hogy nem létezik, de általánosítani sem kell 1-2 ritka esetből szerintem. És nem, nem a lába miatt jövök össze valakivel. Nem lesz kizáró ok és szakítási tényező sem a kinézete vagy az ha nem engedi valami oknál kifolyólag. Ismétlem: ugyan úgy bármi más is izgat, ahogyan mindenki mást is. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!