Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak lábfétises...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak lábfétises nők/férfiak?

Figyelt kérdés
Puha, nem száraz bőröm van, de még sosem gondoltam volna hogy ez valakinek bejön

2021. jún. 2. 00:21
A kérdező szavazást indított:
Itt vagyok, mint férfi
Itt vagyok, mint nő
Ez baromság
45 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%
De csak ha savanyú, ecetes szagú.
2021. jún. 2. 00:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Savanykás, de csak ha 2-3 órán át papucsban vagyok, vagy zokni nélkül cipőben több órán át, de szerintem mindenkivel így van
2021. jún. 2. 00:25
 3/12 anonim ***** válasza:
6%
Nem elég. Savanyú, ecetes, áporodott, fűszeres, nyirkos, állott szaga kell legyen.
2021. jún. 2. 00:33
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Igen, tényleg vannak, de lábfetisiszta férfiből 1000x több van mint lábfetisiszta nőből.
2021. jún. 2. 00:35
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nagyon bejönne. Izzadt láb szexi.

Pssi vagyok és msr fizettem lányoknak labképert is.

2021. jún. 2. 01:03
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Igen, férfiakban vannak lábfétisesek, nőkben sajnos minimális-, vagy akinek ez bejönne, pedig jó lenne.

Tudom, hogy jönnek a hozzászólások, hogy "A páromnak megengedem", amiben a vicc az, hogy melyiknek az eddigi minimum 10-ből:):):)?

2021. jún. 2. 05:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarnak a labfetisesek. Harisnyaban is szívesen vagyok. 20L
2021. jún. 2. 05:33
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
7. Majd akkor zavarna ha semmi más nem lenne csak a lábaddal foglalkozna, minden mást hagyna.
2021. jún. 2. 07:27
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, hogy néhány hölgy honnan veszi, hogy egy lábfétises férfit csak a női láb izgatja semmi más, és más testrészéhez hozzá sem érne.

A lábfétis arról szól, hogy szeret ugyan foglalkozni a férfi a nő lábával, de a melleket a puncit és egyéb más erogén zónát sem hagyja ki a játékból.

2021. jún. 2. 07:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lábfétises vagyok és érdekes módon minden más testrész is izgat. Nincs benne az, hogy csak és kizárólag a lábak érdekelnek. Pontosabb megfogalmazás, hogy a lábak is különösen nagy vonzerővel bírnak. És az az is szócska nagyon fontos a mondatban.

Lehet van olyan, akit ténylegesen csak lábak érdekelnének, bár ilyenről még nem igazán hallottam a való életben, viszont nem jelenti azt, hogy nem létezik, de általánosítani sem kell 1-2 ritka esetből szerintem. És nem, nem a lába miatt jövök össze valakivel. Nem lesz kizáró ok és szakítási tényező sem a kinézete vagy az ha nem engedi valami oknál kifolyólag. Ismétlem: ugyan úgy bármi más is izgat, ahogyan mindenki mást is. 24f

2021. jún. 2. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!