Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises férfiak! Titeket zavarna, ha a partnereteknek komoly lúdtalpa lenne harántboltozat-süllyedéssel?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 23:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, annyira, hogy nem feküdnék le vele.
Nem, nem zavarna.
Igen, de azért ez még belefér a sima szexbe.
15 szavazat
1/9 anonim válasza:
Látni kéne, de szerintem nem.
Illetve úgy gondolom ennyiből, hogy nem. 🤷♂️
F
2/9 anonim válasza:
Oh gyerekek van egy fétisetek nehogymár' még válogassatok :D persze-persze a lábfetisiszták többsége induri-pinduri édes női talpakat akar nyalogatni (a másik fele meg nem - de hát ki mire izgul), de leginkább "hódolnak" annak aki benne van.
3/9 anonim válasza:
Nem zavarna, szexi tudna lenni az a láb úgy is.
4/9 anonim válasza:
Barátnőmnek is ilyen, de ugyan úgy szét nyalom, főként ha harisnyában van!
5/9 anonim válasza:
Hiszed vagy sem, én kimondottan az ilyen lábakra izgulok. Szexibb az olyan talp valahogy, ami "laposabb" ;)
6/9 anonim válasza:
Attól függ, egyedi dolgok válogatják, hogy kinek izgulok a lábacskáira. 😀
7/9 anonim válasza:
Persze. Nézz szép női lábakat:
9/9 anonim válasza:
én kifejezetten szeretem a lúdtalpas lányokat, valahogy puhább, simább a talpuk...egyszer volt ilyen barátnőm, mindig kérte hogy maszírozzam a lábát a séták után mert gyorsan elfáradt meg fájt neki, szóval fasza volt:)
amúgy neked mennyire súlyos kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!