Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem éli ki velem a lábfétisét a párom?
Figyelt kérdés
A páromról nemrég derült ki hogy lábfétise van. Nagyon jól fogadtam, elég nyitott vagyok a szexualitásba.Viszont az a probléma hogy annyiba éli ki, hogy képeket nézeget. Már próbálkoztam harisnyával, cirógatással, bokalánccal de olyan mintha szégyenlős,félős lenne. Mintha előttem szégyelné. Próbálok beszélgetni vele erről de szinte mindig elzárkózik a témától. Pedig engem izgat is a téma, hogy kicsit felpezsdíthetnénk a szexet.2021. márc. 6. 05:51
2/13 anonim válasza:
szegyelli, ismeros, en se szeretek tul sokat elidozni a dologgal, az is sok ido volt mire elomertem jonni vele. es nem veletlen hogy szegyelli, latod hogy allnak hozza az emberek... de elismeresem hogy ilyen jol kezeled, szerencses srac
3/13 anonim válasza:
Lehet a làbad formàja nem jön be neki! Èn is szeretem, de ha ooyan forma, ami nemhoz tűzbe, akkor nem izgat fel!
4/13 anonim válasza:
na igen, az is lehet hogy a te labad pont nem jo... de ezer oka lehet
5/13 anonim válasza:
Nem savanyú szagú a lábad és azért.
6/13 anonim válasza:
Teljesen érthető, hogy szégyelli.
7/13 anonim válasza:
Én férfiként mit nem adnék egy ilyen nőért, de én se merném kiélni mellette a lábfétisem. Még akkor sem, ha elfogadja. Egyszerűen nem lehet.
8/13 anonim válasza:
Pár k...ög úgy kezeli itt a lábfétist, mintha pedofília lenne. Elmentek ti a p...ába...
9/13 anonim válasza:
8#: igazad van, én is ezt tapasztalom...
Kérdező: milyen a személyiséged: domináns vagy alárendelődő?
Belehetne venni néhány cselt, pl.: dominánsan viselkedsz vele. Munkából hazamész, cipő-zokni le, megmosni a tappancsot, majd utasítod, hogy masszírozza meg, puszit adjon rá, elkezded simizni vele az arcát.
Tehát fő a határozott fellépés:).
10/13 A kérdező kommentje:
Pedig ezt senkinek nem kellene szégyellni, ez egy jó dolog, nagyon jól beilleszthető lenne a szexbe vagy akár helyette. Sajnos egy rövidke beszélgetés során elszólta magát hogy előfordult hogy a képek látványán élvezett el. Csak ezt nem értem hogy ha megtehette volna hogy akár a lábamra élvez, (mert megtehette volna simán)az nem lett volna sokkal jobb? Ennyire nehéz ezt élőben megvalósítani? Remélem tényleg nem a lábammal van a gond hogy nem tetszik neki. Ha mezitláb vagyok többször nézegeti. Természetesen ápoltak, mindig odafigyeltem erre. Nem tudom hogy tudnám meggyőzni róla hogy ez egy izgalmas dolog és nem ciki.
2021. márc. 6. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!