Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek ezt a jelet, ha megcsalt a pasitok?
Figyelt kérdés
Hogy piros a szeme...
Ismerem a pasim, tudom, hogy szex után kipirul a szeme, soha máskor
Fáradtságtól nem
Ha piros szemmel jön haza, akkor tudom megcsalt, plusz hogy fáradt is akkor
Most fogok szakítani
Ti is észrevettétek ezt ?
2021. jún. 2. 00:47
13/18 anonim válasza:
Az én csajomnak egész nap viszket. Napi 1-2-3 alkalommal kell megdöngetni . Ha lenne olyan nap amikor nem kéri akkor gyanús lenne.
14/18 anonim válasza:
Nekem kb minden szartol bepirosodna, veled se szívesen élnék :D
15/18 anonim válasza:
A pasimat csak én csalhatom meg! :D
16/18 anonim válasza:
Szakíts vele, legalább lesz esélye egy normális nőt találni.
17/18 anonim válasza:
Szakíts vele de mondd meg neki kérlek pontosan, hogy miért. Ahogy itt is leírtad, hogy a piros szeme miatt tudod, hogy félrekúr és mennie kell.
Szerintem örömmel keres új csajt magának :D
18/18 anonim válasza:
- Piros a szemed, félreqúrtál!
- Nem is, csak huzatot kapott a szemem a buszon.
- Ne hazudj már, tudom, hogy megcsaltál!
- Nem hazudok!
- Hazudsz, puha az orrod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!