Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy bűn, ha észrevettem magamon, hogy NEM vagyok egy monogám típus? csalfa vagyok
gyűlölöm ezt a tulajdonságomat. Ki lehet ezt “nőni”? van aki szintén ilyennel küzdött? hogyan tudott megváltozni?
Félreértés ne essék, nem a nyitott kapcsolatok és a gruppenezés híve vagyok, hanem egyszerűen nem tudok megállapodni. Szex, petting sosem volt, viszont már 3x is csókolóztam úgy egy másik sráccal, hogy volt párom. Szeretnék megváltozni, de a segítségeteket kérem a kezdő lépésként.
19/L
Ééééééééédes ISTENEM!
Neked egy kiadós dgás hiányzik, de az nagyon. Aztán majd rájössz, hogy milyen is vagy igazából. Férfi vagyok, de nem, nem szeretnélek... Penetráljon veled az akinek a fenti szöveg bejön
Miért vannak lepontozva a válaszok? Egytől egyig igazak.
Egyébként vannak emberek, akik egyszerűen nem monogámnak születnek és vannak kultúrák, ahol ez elfogadott. (mondjuk többnyire férfi részről)
Egyébként, ha te is gyűlölöd ezt a tulajdonságodat, akkor miért nem teszel ellene? Csak vissza kéne utasítani a közeledést, vagy ha a kapcsolat nem működik, akkor szakítani kell.
Agyban dől el és akarat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!