Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Ti járnátok félénk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok félénk fiúval, aki nem rámenős típus, de nagyon odafigyel a lányra?

Figyelt kérdés
2018. jan. 10. 01:34
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ha kulsore is bejonne,akkor igen.
2018. jan. 10. 01:46
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Mondjon bárki bármit, számít a külső is, így ha nem néz ki rosszul, akkor simán.

:3

2018. jan. 10. 05:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp. Örülnék neki, ha ilyen lenne a srác.
2018. jan. 10. 06:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Az lenne a baj hogy a félénk fiúk általában nem mernek kezdeményezni. Ez eléggé zavarna mert én se merek és nem is szeretek.

De egyébként igen, én is félénk vagyok szóval összeillenénk:)

2018. jan. 10. 07:05
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Ja persze, odafigyel...az ilyen sunyi paliknál van az, hogy a kapcsolatban megjön a bátorsága és nekiáll csajozni.
2018. jan. 10. 08:27
 6/13 anonim válasza:
100%

Mert, ha nem a kapcsolatban jön meg a bátorsága, hanem alapra olyan, hogy bárkit leszólít, és az a célja, hogy minél több csajt megfektessen az ugye nem gond. Ő a menő csávó, vele össze kell jönni, mert nehogy már kimaradjunk, aztán lehet egy hét múlva dob, és már mással van.

De, aki meg félénk, az tuti, hogy sunyi? Ez nagyon nem így van, tudom, hogy van ilyen is, de a félénk társaim nevében hadd kérjem már ki, hogy sunyinak nevezzenek. Így se könnyű ismerkedünk, nemhogy ha még ilyen jelzőket adnak ránk. ;)

2018. jan. 10. 09:31
 7/13 A kérdező kommentje:

6-os +1

5-ös, sajna én is félénk típus vagyok és mikor összejöttem első(azóta nem volt)barátnőmmel rá se néztem másra , és ugyan úgy félénk voltam, megcsalni eszembe se volt, de ő megtette. Nem fog egy lány kiváltani teljesen ellenkező viselkedést senkiből.

Többieknek köszönöm a választ :D , én is félénk vagyok, de összeszedve a bátorságom képes vagyok kezdeményezni csak nincs kinél :D

2018. jan. 10. 12:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok,de te most leírtad a "jó" tulajdonságaid..rosszak nincsenek vagy mi?
2018. jan. 10. 12:53
 9/13 A kérdező kommentje:

8-as:

Nem írtam jó tulajdonságot de ha kell itt van ami rossz: képes vagyok 1 dologgal órákig nagyon l3foglalni magam, sokat beszélek de nagyon, ha valami történik képes vagyok 3 napig beszélni róla, előző melóhely óta sokszor káromkodok amiről lassan szokok le, sokszor képtelen vagyok észrevenni ha valakit zavarok/idegesítek, nem szeretek sportolni

Remélem megválaszoltam neked.

2018. jan. 10. 12:59
 10/13 A kérdező kommentje:

Még egy pár hozzá:

Csak melegítőt szeretem, farmert nem, képes vagyok nagyon hamar felkapni a vizet és sokszor nagyon önfejű.

2018. jan. 10. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!