Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon elrontottam a fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam a fiatal korom ha 23 évesen még nem szexeltem?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Szoktam néha probálkozni de nem jött még össze. Nem vagyok az a jóképű izmos, határozott, nagydumás sajnos.
2021. máj. 31. 23:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Fiatalon kellene élni, próbálgatni, hogy mi jön be, hogy tudsz együtt lenni, kijönni lányokkal.

Arra elég minimális az esély, hogy majd az első nővel, akivel összejössz, holtomiglan-holtodiglan együtt lesztek és szuper lesz a szex, kellő számú gyereket nemzettek és a közös anyagiak is úgy alakulnak, ahogy mindketten elképzeltétek.

Ha mondjuk 18 évesen jössz össze az első lánnyal és 25 éves korodra túl vagy 3-4 kapcsolaton, akkor nagyobb az esély, hogy megtalálod az igazit. Ha 23 évesen kezdesz ismerkedni, akkor elég nagy eséllyel a lány kortársaidat éppen valaki kúrogatja, vagy már elkeltek. Szóval ahogy idősödsz, egyre fogynak a szingli lányok, akikkel kezdhetnél. Persze fiatalabbakkal is ismerkedhetsz, de értük meg a fiatalabb, velük egy korban lévő fiúkkal kell versenyezned. És persze ahogy idősödsz, egyre kevésbé lesz közösséged, közeged. Gimnáziumi osztálytásak szétszélednek, egyetemi évfolyamtársak is elkelnek. Jobb korán elkezdeni válogatni, mert a végén egyedül maradhatsz

2021. jún. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!