Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is nagyon elrontot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon elrontottam a fiatal koromat?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok de sosem volt barátnőm, sosem szexeltem rendszeresen, csak alkalmi volt.

Úgy érzem hogy nagyon sok dologból maradtam ki, 21 évesen kb ott tartok mint más 16 évesen.

Nagyon elrontottam az életemet?

2018. dec. 18. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. dec. 18. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Hányszor írod ki ezt a kérdést? Milyen válaszra vársz, amit nem kaptál meg az előző 15 kérdésed alatt?
2018. dec. 18. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem. Én 20 évesen "vesztettem el". Azóta bőven "bepótoltam".
2018. dec. 18. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem

Csak hülye vagy

2018. dec. 18. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Jajj istenem előtted az élet ne rinyálj már

Múlton úgy se tudsz változtatni nincs reset gomb azon a falloszon

De a jövőd a te kezedben van

2018. dec. 18. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
21 éves vagy....úgy beszélsz mint egy középkorú. Fiatal vagy, most is élhetnél ahelyett, hogy ezen a hülyeségen keseregsz.
2018. dec. 18. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanezt érzem csak pont fordítva 17 évesen összejöttem a jelenlegi párommal ennek lassan 10 éve. Néha úgy érzem h sokmindenből kimaradtam de összeségében nem bánom :)
2018. dec. 18. 13:53
 8/9 Just_A_Random_Guy válasza:

Ember...hányszor írod még ki ezt a kérdést?

Most komolyan milyen választ vársz?

Nem,nem szúrtad el,azzal viszont igen,hogy itt vagy Gyakorin és minden nap felteszed ugyanazt a kérdést és nem csinálsz a rinyáláson kívül semmit.

Légy már férfi és állj a talpadra nem lehet igaz hogy ezt el kell mondani egy 21 éves palinak.

A nők nem fognak megsajnálni hogy "jaj szegény nem volt még barátnőd gyere én leszek szívesen"

Ez nem így meg haver.

Próbáld meg élőben,próbáld meg neten,próbáld meg elmenni a haverokkal valahova és ne ülj mint egy kuka. Ha odajön egy csaj akkor légy laza és humoros.

Mert amit jelenleg csinálsz az ciki de NAGYON.

2018. dec. 18. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Lesz időd még bepótolni.

2018. dec. 18. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!