Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam a fiatal korom ha 23 évesen még nem szexeltem?
Nem feltetlen. Ha nem vagy jokepu, feltetelezem, hogy nem nagyon van eselyed szep lanyoknal. Szerintem nem maradtal le sokrol azzal, hogy nem dugtal meg par csunyat. Akkor inkabb mar megeri valami csinosabb prostihoz menni.
Ronda lany vagyok, volt egy undorito, ronda pasim tinikoromban, de konkretan traumatizalt az egesz, es meg jobban megundorodtam magamtol, a szextol meg a ferfiaktol is. PTSD-m lett a kover testetol, a zsiros hajatol meg attol, amikor bevallotta, hogy csak a kedvemert mos fogat ha talalkozunk, amugy soha 🤢🤮
Hidd el, van, hogy jobb egyedul.
Sok szexből maradtál ki, ez tény.
De gondolom nem csak ültél a szobában, hanem csináltál dolgokat, ugye? Kirándulások, bulik, hülyeségek?
Ha csak ültél otthon, nyomtad a Facebookot, és vártad hogy majd lesz egy barátnőd akivel dugni is fogtok, és közben elment melletted az élet, akkor tényleg elcseszted.
23 évesen veszítettem el én is, az igazi nagy ő-vel és nem bántam meg, hogy vele. Azóta 2 gyerek, házasság, és sokkal többet szexeltem a feleségemmel mint azok a barátok, akiknek volt mindig kalandjuk, de ott vannak 35 évesen és nincs egy komoly kapcsolatuk.
Szóval simán behozod, még semmi sincs veszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!