Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknál hány éves kortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál hány éves kortól jelenthető ki,hogy jobban jár ha elmegy 1 prostihoz szüzesség elvételre?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra ha valaki pl még 25 évesen is szűz akkor neki már illene elmennie 1 hivatásoshoz nem?

Ha addig nem volt barátnője lehet ez segíthetne neki átbilleni a hootponton,és még ha ez nem is segít az ismerkedésben legalább gazdodik 1 jó élményel az illető.

2021. máj. 31. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Attól hogy elmegy egyszer prostihoz nem fog könnyebben barátnőt találni és a szexben sem lesz tapasztalt.
2021. máj. 31. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Illene? Aztán miért is? Olcsóbb lesz a kenyér, vagy kisebb az adód? Ugyanaz az ember leszel mint előtte voltál, semmit nem változtat csak dugtál egyet. Ha erre vágysz csináld, de csajos nem ettől lesz.
2021. máj. 31. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
6-10
2021. máj. 31. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha téged nem is de a pénztárcádat biztosan segít "átbilleni a hootponton"! De az is lehet hogy jobban járnál pár nyelvtanórával.
2021. máj. 31. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Semmivel sem lesz jobb, ha elveszti egy prostival. Én 22 voltam mikor elvesztettem, semmi kulonlegeset nem éreztem, csak mondtam, hogy jé ezt se tudtam elképzelni, hogy valaha is szexelni fogok, aztán maradtam a csajjal még pár hónapot, de az első 3 az kutyafule volt a negyediknel kezdtem el azt gondolni, hogy lesz belőlem valami talán
2021. máj. 31. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Ezt hozza a világ!

Nem kell elmennie prostihoz, nem kell erőltetni!

Nem ciki akkor sem ha itt azt állítják, vagy férfiatlannak tartják sokan!

Vannak normális emberek akik értékelik azt ha a párjukkal elsőként lehetnek, és esetleg nem azon agyalnak, hogy hány popót túrtál meg vele mielőtt a szájába adtad...stb.

2021. jún. 1. 06:24
 7/8 1Léna ***** válasza:
50%

Nehéz ebben a szexualizált világban társat találni. Mert az igazi társnak valók nem a szexet tartják elsődlegesnek, hanem a társat, akivel egy közös életet szeretnének. Aki ennek érdekében gyakorlott lesz az önmegtartóztatásban, az az élete más területein is eredményesebb lesz.

Mivel egyedi, megismételhetetlen teremtmények vagyunk, ezért lehet egyedi időponja a szexuális egybeolvadásnak a választott társsal.

2021. jún. 1. 07:59
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Inkább masszázsra menj franciás levezetéssel. Az sokkal jobb elsőre
2021. jún. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!