Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál korhatárhoz van kötve a szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy bizonyos életkor felett legfeljebb prostituáltak jutnak?2018. jan. 3. 23:38
1/7 Igen, én vagyok! :) válasza:
Igen, az alkotmánybíróság meghatározta. 12 éves kor feltett már csak így megy sajnos.
2/7 anonim válasza:
12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott
3/7 A kérdező kommentje:
Mintha 25 felett belerohadna a férfiakba a szüzesség, ha nem prostiznak. :)
2018. jan. 3. 23:47
4/7 anonim válasza:
Végülis igen, mert ha már kb 70 éves vagy max úgy veszted el ha megqrnak.
5/7 anonim válasza:
16: Király, pont jó vagyok
17: Még van idő, nó para.
18: Amerikai Pitében is..., de sebaj
19: Francba a pitével, majd egyetemen
20: Kezd aggasztani, kerek szám:(
21: Jó még, nincs gond, páratlan év
22: A jóistenit már, mit művelek
23: Kész, ha idén sem, akkor prosti
24: Úristen de vén f...sz vagyok, kész végem
25: Negyed évszázad. Negyed évszázad b...szod
26: o.O
27: Haha hahahha Haha. Ilyen nincs
28: A nyolcas két cici ugye?
29: *Síró röhögő pszichopata smiley
30: Végre, kib...szott Gandalffá váltam!
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha nem árulod el, hogy az vagy, akárhány évesen van esélyed elveszteni. (de a prostiktól sem kell félni)
7/7 A kérdező kommentje:
Az itteni hozzászólásokból arra a következtetésre jutottam, hogy 30 év az a korhatár, amitől kezdve senkinek nem kell egy szűz férfi.
2018. okt. 16. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!