Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése férfiaknál adhat önbizalmat?
Igen, de önmagában kevés.
Az önbizalom nem csak onnan jön, hogy felpróbálsz egy buxát. Ahhoz rendben kell legyél a világgal, tudd, hogy mi az ami jó, mi az ami kell... a nőknek is.
Tehát azért mert rájössz, hogy pun...ci meleg és nedves és jó.. az még nem ad neked megoldást, pl. egy prostinál.
Én 20 évesen szexeltem először. Előtte már zavart nagyon. Annyiból jó hogy tudom milyen érzés. Meg már kicsit másabbul nézek a lányokra. Nem vagyok zavarba ha velük kell beszélnem, ilyenek.
21f
Persze. Ég és föld... utána jössz rá, csak hogy el kell kezdened dolgozni magadon... az első lépés kb.
Nagyon fontos! Óriási változás pszichológiailag. Mintha nem ugyan az az ember lennél többé. Akkor is segít, ha nem életed nője, csak egy kaland vagy akár hivatásos (idősebb korban receptre kéne felírni)
Mindig az első a legijesztőbb, aztán már semmiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!