Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalás vagy ujjazás közben a szünet tönkretesz mindent? Férfiaknál ez izgató, de nőknél?
Tegyük fel nyalom a barátnőm 5 perce, miközben csókolgatom stb majd megállok. (Ütemet váltok, esetleg kis masszázs stb) Ilyenkor elveszik az izgalom odalent?
Illetve hány perc nyalás elegendő például? 5 percig szoktam, de nem szuszog meg semmi szóval feladom, ujjazástól szokott rendesen, de hiába fokozódik a légzése es fokozom en is a dolgot, egy idoben elhal, orgazmus nelkul.
akkor már régen rosszul csinálod az egészet, ha percekben méred a szexet. Egy test nem gép, ahol meg van adva, hogy hány nyalás és hány érintés kell egy orgazmushoz, itt mindig figyelni kell a mozdulatokra és a reakciókra, ami minden nőnél más, és minden nőnél változik minden nap. Az ami bejött a lánynak tegnap, nem biztos, hogy ma is be fog jönni.
Azt nagyon hamar fel kell fognod: Ha ilyen robot módon fogsz szexelni (5 perc ez, utána 2 csók, majd 10 perc szex), akkor a lány NAGYON hamar meg fog unni és meg fogja utálni veled a szexet! True story!
Nem percbe mérem, nagyságrendileg érdekelt.
Idáig kb fele-fele aki szerint jó ha abbahagyja egy kicsit vs aki szerint nem.
Szégyenlős a lány, pedig 22 éves, nem válaszol ilyenekre. :/
#8, Ó pedig mennyi ilyen van.
Nekem a kapcsolatom ment tönkre egy 19 éves lánnyal emiatt. Annyira tabunak kezelte az egészet, hogy képtelenség volt erről beszélni vele.
Pedig 3 éve ismertem, és egy perverz nagyszájú csaj volt mindig is... aztán mikor élesben ment a dolog, akkor meg egy félénk nyuszi és kb képtelenség volt kezelni.
Na itt lett elegem a szűz lánykákból, mert ez már a második eset volt ...
Erről beszélni kell és kész! Utána megtapasztaltam milyen a szex egy tapasztaltabb lánnyal, aki egyszerűen segített mi a jó neki. Össze is hangolódtunk hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!