Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki az aki ujjazta magát már akkor is mikor szűz volt még?
Figyelt kérdés
Miért kezdted el csinálni? Hány éves voltál? Később esetleg már mást is használtál az ujjaidon kívül?2019. febr. 4. 18:00
2/18 anonim válasza:
Mivel sokáig voltam szűz, én csináltam, de csak a csiklómat izgattam. Miért csináltam? Mert jól esett. Csak az ujjaim használtam.
3/18 anonim válasza:
Szerintem szinte mindenki, mert a kettő nem függ össze egymással. Attól nem veszíti el valaki stb. 21L
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem eddig az volt a tapasztalatom hogy szex előtt legtöbben csak csiklót izgattak :)
2019. febr. 4. 18:07
7/18 anonim válasza:
Próbáltam de fájt így ibkább kihagytam
8/18 anonim válasza:
16-17
Kiváncsiságbol
Fszon kívül semmit
Előző voltam ezek le maradtak
9/18 anonim válasza:
Azért izgatják sokan csak a csiklót, mert az biztos orgazmusforrás, (míg az ujjazás nem) meg mert lányként magad megujjazni elég komplikált művelet. :D
10/18 anonim válasza:
Én még mindig szűz vagyok és megszoktam magam ujjazni, de amúgy mást használok, a csiklóizgatás nekem nem elég és az ujjazás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!