Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete fekvő gipszem van és nem tudok sehova menni. Még soha nem csaptam ki mióta nem vagyok szűz. Lehet itt az ideje?
Figyelt kérdés
16 évesen csaptam ki utoljára. Azóta nem volt ilyen, hogy itthon ragadtam. Jogos a kérdés nincs aki kicsapja???
Itt ahol most lakom nincs! Konkrétan senkit nem ismerek. De 25 évesen nem ciki kicsapni?
2019. febr. 4. 12:02
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére a kezem az nincs!
2019. febr. 4. 14:13
3/5 anonim válasza:
Akkor csapd ki. Mi gond van ezzel?
4/5 bdpst válasza:
Elsírom magam, hát ez fantasztikus. Ilyen kérdésekért járok én ide, mindig is tudtam. Tehát. Nem sértésnek szánom, amit most mondok, de ezt a kérdést nem tudtad volna személyesen mérlegelni, majd hosszas gondolkodás után magadban eldönteni? Bár mondjuk akkor nem röhögtem volna ilyen jót. Végül is, most hogy belegondolok, köszi, hogy megkérdezted! :D
5/5 anonim válasza:
Inkább hívd a barátnődet, hogy lovagoljon meg. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!