Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz nők miért nem mernek randira jönni?
Volt már többször, hogy szűz nővel ismerkedtem (kimondottan a 25-30 felettiekre gondolok), és minden nagyon klappolt, de amikor feldobtam a randi témát, akkor egyszerűen eltűntek, mondván h túl nyomulós vagyok.
Nem, tutira nem a külsőmmel van baj. Másrészt nem követtem el nyelvi (sem egyéb) igénytelenséget/ízléstelenséget.
25-30 felett csak kamuzzák, hogy szűzek....azért......:D
Nem baj, téged se az eszedért szeretnek xd
Szerintem valaki ebben a korban nem véletlenül szűz. Nyilván ha olyan egyszerűen ismerkednének, randiznának, akkor már rég nem lennének szüzek.
Csak magamból kiindulva. Én is 20 felett vagyok, és még nem voltam senkivel. Nekem az ismerkedés/randizás konkrétan szorongást okoz, és ráadásul ha valakin érzem, hogy leginkább csak a szexre megy, még több szorongást okoz és csak visszaiszkolok a dologtól. Nekem szükségem lenne arra, hogy nem hivatalos "randi" keretek között ismerkedjek a partneremmel, leginkább online. Minél türelmesebb, annál inkább komfortosan érzem magam, így végül nagyobb eséllyel mondok igent egy randira. És persze sokat segít, ha belsőleg is jól klappolunk,nem csak külső megjelenés alapján vonzódunk egymáshoz.
Azt nem tudom, hogy ez minden ismerkedésnél így lesz-e, de az első alkalomig elvezető folyamat sajnos eddig még mindig nehezen megy.
Azt gondolom, hogy ezzel nagyon sokan nincsenek tisztában, és sokakat visszataszít, hogy ennyit kell taposni érte, de ha már egyszer mindenképp egy szűz nőt szeretne az ember, akkor ez benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!