Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz, hogy a nők nincsenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a nők nincsenek úgy oda a szexért, mint a férfiak, és csak kötelességből vagy manipulációs céllal gyakorolják egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

kötelesség:

mostanában nyűgös a férfi, puncival jutalmazom, hogy nyugtom legyen...

manipuláció:

1. haragszom rá, ezért nincs punci

2. utalok rá (akár szavak nélkül is), hogy nem lesz punci, ha nem viselkedik az érdekeim szerint.

2021. máj. 30. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is igénylem a szexet, viszont az exemmel a szakítás előtti utóbbi hónapokban már nem nagyon akartam lefeküdni, egyáltalán nem fektetett már arra hangsúlyt, hogy egyáltalán fel is izgasson, hanem én elkezdem őt kényeztetni, majd rögtön belevágunk a közepébe, mivel az a rész kimaradt, hogy engem is fel kellene izgatni, így már elkezdett taszítani az, hogy egyáltalán szexeljek vele. Ezért szóltam is, volt változás 1 alkalom erejéig, utána minden kezdődött elölről, majd belefáradtam. Persze a kapcsolat végén az volt beállítva, hogy én nem adtam meg neki azt, amire vágyott, meg hogy én is ilyen fapina vagy micsoda vagyok, holott csak ő volt alkalmatlan már arra, hogy egyáltalán legyen kedvem a vele való szexhez.
2021. máj. 30. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 vagyok, ezzel azt szerettem volna mondani, hogy nagyon elterjedt a köztudatban, hogy a nők többsége kötelességének érzi a szexet, viszont azt sokan elfelejtik, hogy mivel a pasi nem akar már semmit sem nyújtani, csak a saját élvezete a lényeg, így egy idő után a nőnek már tényleg csak egy kötelesség lesz, szóval kettőn áll a vásár.
2021. máj. 30. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Van sok olyan nő, akinek egyszerűen semmit sem jelent a szex, de ők vannak kevesebben. És olyan is van, aki imádja, de nagyobb az önuralmuk, és simán tudnak zsarolni ezzel. Főleg ha nem is szeretnek az adott pasival szexelni. Mondjuk utóbbinál sokszor azt várják a lányok, hogy a férfi jól leteperje, és szexeljenek egy hatalmasat a "tilalom" ellenére.
2021. máj. 30. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, azt úgy hívják érzelmi zsarolás, és undorító
2021. máj. 30. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Büntetés, zsarolás céljából sosem használtam.

Tény és való, hogy kisebb libidóval rendelkeztem, mint exem, de egyszerűen kevesebbet kívántam. Nem volt mögötte semmilyen érdek, zsarolás, büntetés.

2021. jún. 8. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!