Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki nem szereti a szexet, csak "kötelességből" csinálja a párja kedvéért?
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 19:40
1/11 anonim válasza:
Biztos van olyan is. Én magát a szexet annyira nem élvezem, látni, hogy a páromnak tetszik sokkal jobb.
2/11 anonim válasza:
En eleg sokszor,dehat ilyen az elet. 23/L
3/11 anonim válasza:
Hagyd már abba a trollkodást Griezmann tudjuk, hogy 16 éves szűz kisfiú vagy.
4/11 anonim válasza:
Igen vannak , főleg a szülés után fordul elő az ilyen, mert akkor a nőből anya lesz és kicsit megváltozik.
5/11 anonim válasza:
AGriezmann17** : Egyszer nem szereted a szexet, máskor meg perverz ex-prosti vagy, aki imádja a pasijával?
Döntsd már el melyik vagy.
6/11 anonim válasza:
Nekem olyan szokott lenni csak, hogy ha szex közben már elmentem, és a barátom nem, akkor nem állítom meg, bár akkor már nem olyan élvezetes.
8/11 anonim válasza:
Jelen.. Egyaltalan nem elvezem, mindent csak a baratom kedveert teszek. Van is belole egy par konfliktusunk. Nem tudom hogy azert nem szeretem mert nem vonz maga a dolog, vagy inkabb mert a baratom csinalja rosszul. Elso partner. Fiatal vagyok es csalodott. Nem szeretnem ha ilyen lenne a szexualis eletem.
9/11 putti1912 válasza:
Szintén jelen. A két kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor volt orgazmusom. Azóta rájöttem, hogy aszexuális vagyok, szóval legalább már azon nem rágódom, hogy miért nem kívántam sohasem. Itt leszögezném, hogy itt nagyobb baj lehet az én agyamban mint az ő próbálkozásaiban, és hiába egy dekoratív pasi meg minden ami kell... egyszerűen ez a terület a kapcsolatunkban haldoklik (és mindig is haldoklott). De már gyűjtök egy terapeutára, mert így nagyon nem oké.
10/11 anonim válasza:
Nekem volt ilyen gonddal küzdő kolléganőm, elhagyta azt akivel nem élvezte a szexet és talált egy olyan embert aki belső tulajdonságaiban is jobban illik hozzá, a szexről pedig úgy nyilatkozik hogy fenomenális, hol voltam eddig??
Ha a párod látja hogy te nem élvezed, az számára nem kellemetlen /lelombozo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!