Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek áll, miközben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek áll, miközben nyaltok? Szeretitek vagy csak kötelesség?

Figyelt kérdés
A volt barátom nem szívesen csinálta, elég rosszul is esett, nem is szerettem már, amikor neki kezdett, de nem is állt félt neki közben. Beszéltünk róla többször is és mondta hogy ot ez nem izgatja fel, csak azért csinálja hogy nekem jó legyen. Így persze nem volt jó hogy ezt már tudtam.
2021. jan. 17. 22:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Igen, nagyon is áll. Sokszor már attól, ha ölelkezek azzal aki számomra vonzó/kívánatos.
2021. jan. 17. 23:00
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Én imádok nyalni, nincs annál jobb mikor a nő az arcomon lovagol, és baromira feláll tőle.
2021. jan. 17. 23:01
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Igen, és ha fekve csinálom, mèg egy nedves foltot is képes vagyok hagyni a lepedőn az előnedv miatt 🙄😅
2021. jan. 17. 23:11
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Szeretek nyalni és szívesen csinálom! Élvezésig szoktam, akár többször is egymás után! És nagyon is áll közben!
2021. jan. 17. 23:20
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
én nagyon szeretek nyalni, de ha már hosszabb ideje tart az előjáték, vagy nagyon koncentrálok, akkor nem mindig áll. szóval nincs annyira szigorú összefüggés.
2021. jan. 17. 23:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen férfi, már bocs.
2021. jan. 18. 00:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Persze hogy áll, szeretem nagyon

!

2021. jan. 18. 06:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon is.
2021. jan. 18. 07:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Szeretek adni, élvezem amit csinálok, főleg amikor erősebb vissza jelzések jönnek hogy partnerek mennyire élvezi!

F

2021. jan. 18. 07:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Áll, mint fax a lakodalomban.
2021. jan. 18. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!