Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki lenne ha előhozakodnék vele? 21l
Megbeszéltük egy pasival h találkozunk 7végén viszont nem írt :( most úgy alakult h 2 napig enyém lesz a lakás.
Az ciki ha írok neki h nincs-e kedve átjönni?
Nem egy helyen lakunk, de mindig mondogatta h felakar jönni hozzám.
Ez túl nyomulós, és hagyni kellene őt igaz?
Mert mondta h sok lány írogat neki, de jött a dumával h velem akar ismerkedni stb..
De a napokban ez alább hagyott mert alig írt vissza, és ha visszaírt akkor is tő mondatokban.
Én biztos átmennék ha rám irnál!
44 sportos F
Nem vagyok már szűz, és sok pasinak kellek de nekem csak ez az egy pasi kell. 🤦♀️
Akkor szerinted ez nem ciki? Így nem úgy tűnhet neki h én nagyon oda vagyok érte ő meg...
9
Látta hogy írt, és akkor mi van?
Én sem mindig írok vissza azonnal ha látom hogy írt a lány, mert nem mindig van időm, erre csak a tinik szoktak kiakadni hogy nem írt vissza azonnal.
Visszavontam az üzenetet azt látta, és erre nem reagált.
14
Szerintem semmi ciki nincs benne, csak itt még miindig az az elmaradott gondolkodás vam életben hogy csak a férfi udvarolhat, hány be nem teljesült szerelem lehet magyarországon emiatt a barom dogma miatt...
Szerintem nem ciki, hiszen megbeszéltétek, hogy találkoztok. Nyugodtan említsd meg neki, hogy itt az alkalom, tiéd a lakás!
Hajrá!
Én nem tenném.
Menj el a barátnőiddel valahova, hogy eltereld a gondolataidat!
Ha megbeszéltétek, hogy találkoztok, akkor minimum jelentkezzen, hogy áll - e még a randevú.
És AKKOR lehet célozni rá, hogy szabad a lakás.
Ez így nagyon felkínálkozó.
Ne csak booty call legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!