Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ezt mire véljem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ezt mire véljem? Ilyenkor csak a szája járhat? 22L

Figyelt kérdés

Megbeszéltük egy pasival akivel több hónapja ismerkedem már, taliztunk is h lehet jó lenne összejárni szexelni.

Mindig írja h mit h csinálna, de velem aludni nem mer úgy vettem észre.

A napokban keveset ír, és tő mondatokban. Megmondtam neki h ne pazaroljuk feleslegesen egymásra az időnket, ha csak hülyít de azt írta h mindenképp találkozni akar velem.

Ilyenkor ezt miért csináljátok?

Tudjátok h az a nő megvan már nektek, és inkább újakat cserkésztek be, vagy azért nem akartok még vele aludni mert biztosra akartok menni h vele akartok szexelni?

Azt is mondta a pasi h ha jó lesz minden akkor szeretők leszünk.

Annyira rossz h úgy érzem h hülyít, én meg nagyon akarom őt. :(

A pasi 31 éves

2021. máj. 28. 23:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
Bakker te még 22 évesen is ilyen kis naiv vagy? :D
2021. máj. 29. 08:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Lehet h ignorálnom kellene egy kis időre?

Mert mikor ismerkedésünk elején kevesebbet írtam neki vissza, akkor ez nem tetszett neki, és feltekenykedett h biztos másokkal is beszélek( ezert kezdtem el naponta válaszolgatni neki h ne "hisztizzen")Most meg....

:(

2021. máj. 29. 08:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Féltékenykedik? Mire? A nagy semmire? És milyen alapon? Azért mert írtatok egymásnak néhány üzenetet?

Ha már most ilyen, szerinted milyen lesz/lenne később? Biztos vagy benne, hogy ez a pasi kell neked?

2021. máj. 29. 08:20
 14/17 kyoman ***** válasza:
41%

Csak szorakozik veled ! Én biztos már rég szexeltem volna veled!

44 F

2021. máj. 29. 11:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen naív vagyok sajnálom :(

Igen, elég furcsa egy ember. Féltékenykedik meg nem is, akar is meg nem is. Vmikor bizonytalannak tűnik, de 1x legalább akarok vele szexelni!

Ilyet még soha nem éreztem :(

2021. máj. 29. 12:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Bár értem lennél így oda;)
2021. máj. 29. 15:56
 17/17 anonim ***** válasza:
van mar csaja...
2021. júl. 17. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!