Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan nők akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akik nem szeretnek szopni? És nincsenek megvadulva érte? 10-ből hány nem szeret?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon szeretem, nekem hozzátartozik teljes egészében végig.
2021. máj. 28. 08:47
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

Kifejezettem szeretem, jobban szeretem, ha a számban van, mint ha bennem. Igaz, azt is jobban szeretem ha kinyalnak.

De nem vagyunk egyformák...

2021. máj. 28. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
eddig kb 50-ből 3-at ismertem, akik nem szerették. A túlnyomó többség szívesen megteszi, mondjuk úgy legalább 20% kifejezetten élvezi is (ez persze helyzet- és hangulatfüggő), és 10% aki nem is tudja enélkül elképzelni, önként, élvezetből, egyoldalúan is szereti.
2021. máj. 28. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

A 13# as válaszoló felmérése alapján a csekély 10%ba tartozom:D

Én imádom csinálni, engem nagyon fel is izgat, szóval nem tudom elképzelni enélkül a szexet. Sokszor csak olyan kedvem támad és kezdeményezem az orált, de eleve csak ezt, nem célom szexig elmenni.

Egyébként valószínűleg kb az arányok, amiket írt a 13as, megfelelnek a valóságnak. Taán kicsit többnek mondanám azokat, akik nem csinálják. Nekem pl 2 ilyen barátnőm is van:D

2021. máj. 28. 10:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!