Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató,tud lenni számodra ha a párod a korábbi szex élményeiről Szerzel tudomást?
Esetleg konkrét eset is volt ami izgalomba hozott?
kort és nemet is ha lehet ...
Szerintem ez beteg.
Épelméjű ember miért akarná tudni hogyan dugta/b!szta/sz/patta meg egy számára vadidegen ember a párját?
Mondom... ez beteg!
Izgat ahogy elmondja,hogy mások hogy csinálták meg.
Persze csak kitalácio de akkor is izgis.
Korábbi szeretőm elég fullos csajszi volt,és bizony sok férfival szexelt.Én gyakran kérdezgettem erről,el is mesélt mindent,még képeket is mutatott a pasijairól,meg hogy melyik hogy csinálta,hogy bírta stb.
Viszont ő nem annyira érdeklődött az én korábbi kapcsoltaimról,szerintem nem akarta tudni.
38N 42F
Engem izgat. Majdnem mindegyik barátnőmnél rákérdeztem.
Egyszer volt, hogy szopás közben mesélt nekem hogy a korábbi partnereinek mekkora volt, milyen volt velük a szex, volt-e orgazmusa, mennyire volt könnyű/nehéz szopni és meddig bírták. Nagyot is élveztem a végén.
Feleségem elmesélte a kalandjait,amik előttem történtek,nem titkolózott.
Voltak szaftos dolgai neki is🤣
Az egyik volt pasiját ismerem is.😍
79 vagyok
Az külön tetszett,amikor még az elején diszkóban a barátnőivel(a haveri kör csajai) beszélte ki,hogy ki mit vállal otthon,ki szeret pl.szopni,ki nem.Melyik csaj engedi popsiba,stb.Ezeket szépen el is mesélte nekem.😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!