Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató,tud lenni számodra ha a párod a korábbi szex élményeiről Szerzel tudomást?
Esetleg konkrét eset is volt ami izgalomba hozott?
kort és nemet is ha lehet ...
Abszolút nem.
Nem érdekel hogy előttem kivel hogyan
Nejemmel közel három évig éltünk hármasban egy barátnőnkkel, olykor volt alkalmilag egy-egy élményünk + egy sráccal, vagy párral. Mivel, nem voltunk mindig otthon, mind a hárman, így volt mit mesélnünk egymásnak. Mindent élményt megosztottunk a többiekkel! Amikor többesben voltunk, akkor is előfordult, hogy valaki nem volt éppen jelen, mert éppen pihent, étkezett, stb. Akkor is elmeséltük később, mi történt a távollétében. Sőt, arról is sokszor beszélgettünk, egy - egy szituációt, miként éltük meg a magunk szemszögéből. Visszaemlékezni is kellemes volt, de mai napig az! Még mindig jó barátságban vagyunk a barátnővel, de sajnos már külföldön lelt megfelelő életet.
Előző partnerek is szóba kerültek, kerülnek néha. Egyes részletek izgatók, mások nem esnek túl jól. Próbálunk csak olyat megosztani, amiről azt gondoljuk, érdekelheti a másikat, de nem esik rosszul neki.
A fantáziatörténetek viszont nagyon izgatók mindkettőnk számára! Megfáradt este, amikor kevésbé van fizikai, lelki erőnk a kiadós szexhez, de jól esik kézzel kielégíteni egymást, mondjuk masszírozás végén, szoktunk mesélni egymás fülébe súgva. 20 év után nagyon jól tudjuk, mi izgatja a másikat, ezeket próbáljuk újabb és újabb köntösbe tálalni. (kb. havonta van egy ilyen esténk)
50/50 éves pár
25/N vagyok, én kíváncsi vagyok az aktuális partnerem múltjára, de nem izgat fel.
Viszont mikor kiderült, hogy a férjemet megcsaltam, akkor ő kíváncsi volt a részletekre. Hát, mikor elmeséltem, úgy állt a farka, mint a zászlórúd. Előtte évekig csak félárbocon működött.
Volt egy olyan fiú is, aki kifejezetten felizgult a történeteimtől, kérte is, hogy meséljek.
Énis elmeyélem offhon kit kefélgetek utazás kozben.Sofőr vagyok.
Nagyon élvezi.
Én is!
Az ex barátnőm mindig is mesélte, hogy a volt barátai nem tudtak nyalni és dugni.
Nem volt kielégítő a kapcsolatja.
Nem élvezett el.
Mindig is saját magának kellett csinálni.
Az USA él, nem akartam vele menni, ottan bolondok vannak.
Már írt, hogy haza jönne inkább.
A nők tudják mit csinálnak.
Férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!