Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató,tud lenni számodra ha a párod a korábbi szex élményeiről Szerzel tudomást?
Figyelt kérdés
Esetleg konkrét eset is volt ami izgalomba hozott?
kort és nemet is ha lehet ...
2021. máj. 27. 15:17
51/87 anonim válasza:
Igen, volt hogy direkt erről kérdeztem részletesebben. Van valami izgató benne.
18/L
53/87 anonim válasza:
Nejem elmesélte,hogy kb 10-11éves korában az unokanövére (16 éves) hogy tanitotta meg a csiklójával masztizni . Felizgatott vele , és rögtön repeta lett belőle .
54/87 anonim válasza:
Tapasztalt bejàratott puncit a legjobb nyalni
56/87 anonim válasza:
Igen az mikor elmeséli hogy dugta meg az exe !
57/87 anonim válasza:
Nem. Hálistennek soha nem érdeklődött hogyan kúrtam előtte!
És engem is totál hidegen hagy hogy őt hogy kúrták. Rossz belegondolni is egyáltalán, nem hogy még részletezze!
34/F
58/87 anonim válasza:
Szìvesen elmesélem neki hàny puncit dugtam lucskosra ha ez beindìtja ,de egyetértek az előzővel hogy jobb nem megtudni kinek mi volt
59/87 anonim válasza:
Igen,nagyon fel tud izgatni,amikor mesél róla,hogy másokkal mit,hogyan csinált. F.
60/87 anonim válasza:
Addig a filmjéig volt izgató amig nem láttam azt ahol 4en a szájába pisilnek. Unnan megingott az izgatósági szintje számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!