Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató,tud lenni számodra ha a párod a korábbi szex élményeiről Szerzel tudomást?
Esetleg konkrét eset is volt ami izgalomba hozott?
kort és nemet is ha lehet ...
Egyáltalán nem izgat, sőt dühös lennék mert féltékeny típus vagyok. Nem szeretek még gondolni se rá, hogy valaki a páromhoz nyúl vagy nyúlt a múltban bármilyen szexuális célzattal.... nagyon dühítő számomra
20/L
Én nem szeretek ilyeneket hallani. Egyszer mesélt pár dolgot, mielőtt összejöttünk, sokszor eszembe jut és egyszerűen rossz érzés.
22L
Igen, mindkettőnket izgat, ha az előző élményeinkről beszélünk. :)
23F
Én rá szoktam kérdezni, de van aki pl nem akar erről beszélni.
19L
ha valaki nem ismeri a valós szeretet fogalmát, és csak infantilis/perverz módon tud kapcsolódni egy másik neműhöz, azt nyilvánvalóan izgatja, hogy az adott ember kikkel, és mit művelt a múltban.
ha valakit szeretünk, akkor elfogadjuk a múltját, viszont kíváncsiak rá nem vagyunk egy percig sem.
17-es!
Egy döglött tyúknak több esze van nálad.
Izgató tud lenni, főleg még a részletek is. Sokat fantáziálunk arről ahogy a másik szexel
24/N
Számomra igen. Főleg ha sok partnere is volt.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!