Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha 18 evesnek egy 40 eves tetszik?
Miért ne? Vannak olyan lányok, akiknek kifejezetten az idősebb pasik jönnek be, ezt hívják "apakomplexusnak", és nem egyedi eset, konkrétan 4 példáról is tudok! :
- Egyik unokatestvérem lánya 19 éves, ez az első kapcsolata, az élettársa pedig egy 45 éves elvált ember, a csaj szüleivel egyidős! 2 éve ismerkedtek meg a neten, a fickónak 4 gyereke van az előző házasságából, a legfiatalabb is 20 éves, és melléjük most a csajtól született fél éve az 5. gyereke!
- húgom egyik barátnője mindigis a sokkal idősebb pasikra bukott! 17 éves korában több hónapig titkos viszonya volt egy 40 éves fickóval!
- egyik hölgy ismerősöm 51 éves, az élettársa 73 éves, és van egy 32 éves közös lányuk!
- egy távolabbi rokonunk lánya 45 éves, az élettársa pedig 75 éves, és van egy 18 éves közös fiúk!
Bezzeg én már a 10 évnél nagyobb korkülönbséget is sokallom, és bár kölcsönös a szimpátia, de részben a korkülönbség miatt nem jöttem össze egyik kolléganőmmel, aki mindössze 2 hónap ismeretség után nyíltan bevallotta, hogy belémszeretett! 13 év van köztünk, és bár az Ő korabeliekkel is ugyanígy kijön, de elmondása szerint az Ő szülei között 15 év van, ezért annyi még belefér Neki!
34/F
#10: ez hülyeség, teljesen átlagos vagyok, semmi csilivili. Átlag magasság, alkat, arc, semmi extra, a mostani kapcsolatom ennek ellenére 40-es. Nem mondom, hogy bányarém lennék, de nem tartom magamat különösebben megkapó jelenségnek, mert még visszahúzódó is vagyok.
#9: szerintem nem jellemző, hogy nem mernének kezdeményezni, a jelenlegi kapcsolatom előtt is kerülgetett más is a korosztályból.
#8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!